Julbak <3

Lilla syster kom upp i går em. å igår kväll åkte vi in till stan för att ut å dansa. Men kom inte in på mårtenssons för Lina är bara 19. Är 22 års där. Lite trist...men vi gave it a try. Gick vidare till B&B. Aldrig varit där innan. Ingen som dansade eller nått. Sledna var vi med så gick till mcdonald's och köpte lite "nattamat" och satte oss å väntade på bussen i kylan i 30 min...den gick 00.15. Drygt...iskalla var vi när vi kom hem. Men som Lina sa : "Hade vi inte åkt in till stan hade vi ångrat oss".

Idag sov vi till 12. =) Blev sen frukost och tittade på reprisen från idolfinalen i fredags. Tog vi bilen till RUSTA och Eurostop vid 15. Skulle egentligen gå dit, bor ju så nära men nej, ösregnet stoppade oss. Köpte en stor mysig, ljusblå fäll till poppe att ligga på i julklapp. Sen åkte vi till Eurostop å kollade i lite affärer. Gick även in på Coop för att köpa hem middag och lite pepparkaksdeg och ingredienser till julbaket. Så...nu har vi bakat mozartskulor (med nougat,marsipan och choklad) pepparkakor och en blandning av choklad, nötter och marshmallows. Ja å även chokladdoppade marshmallows! Om det är gott återstår att se!

Nu ska vi laga vår sena middag som består av laxkottlett, kokt potatis och cremé bonjour sås med vitlök och örter och stekta champinjoner i.

Bye bye!



Egentligen skulle vi göra detta goda rocky road godiset från Leila bakar, men mormor sa att hon med ska göra det till julafton så då fick det va! Kommer ju få smaka på godheterna iallafall =)


Kommentarer
Postat av: Jessica

hihi det rocky roads vill jag oxå baka :D

2007-12-09 @ 21:54:55
URL: http://myckelite.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0