Så var midsommar helgen också över

Midsommar i år firades återigen i Skåne. Men denna gången i Stehag med madde, molly och typ 40 andra. Var helt okej, super god mat och trevligt folk. Vi blev uppdelade i lag, och varje lagkapten fick lite info om alla som den personen skulle hitta till sitt lag. Om mig stod det "En tös från Höör som flytt mot Gyllene Tider, hjälper gärna folk som lider". Rätt fyndigt ;) Vi hade lite lekar med, och vår grupp skulle berätta om en midsommar tradition på olika språk. Haha där sattes min franska på prov. som jag typ helt glömt. Drog några räkneord på franska bara så fick det vara nog. (var inte så seriöst) Molly fick ta spanska, och hon klämde till med "bella bella" första omgången haha. Så kul. Magen började dock krångla lite, så Molly och jag drog lite tidigare än planerat. Madde den galningen, stannade kvar till 5 på morgonen. =)


Ska lägga in foto från midsommar så fort jag fått dom av madde. Har tyvärr ingen egen kamera. Måste införskaffas efter sommaren när man fått lite pengar över från jobbet. (Förhoppningsvis)

Väl nere i Skåne besökte jag Nina fina och fick se hennes ljuvliga lägenhet. Kommer nog bli sjukt fint där när allt är färdigt. Hon borde bli inredare!! Körde även en sväng till min Carro i Lund. Vi krängde thaimat och godis så det stod härliga till. *Mums*

Blev en lång morgonpromenad i "morse"(vid 10) med Fredrik. Så nu sitter man här, ska göra mig redo för duschen. Inte orkat än, helt slut. Sen ska jag laga mat och ja sen blir det träning i kväll. Kanske åker ner en sväng på stan också och kollar på hemtex. De har 50% rabatt just nu på allt i butiken. Vill ha ett nytt duschdrapperi. =) Har aldrig gillat det jag har... Å ja imorgon ska jag träffa Lindis. Båda är lediga då så ska ta en fika på stan eller nått. Ska bli så trevligt så. Jobbade ju igår, så nu har jag två dagars ledigt sen jobbar jag tors-fre. En bra mjukstart på första veckan. Men sen brakar det jobbiga igång. Men men what to do. Behöver verkligen alla pengar jag kan få!

Shower time! Bye bye

Föresten så tycker jag det är rätt roligt när folk bara skriver om sina liv som om det vore perfekt! Jag menar vems är det egentligen?!

Kommentarer
Postat av: Jessica

hur har de gått med kisen ? :D:D

2007-06-26 @ 14:44:16
URL: http://myckelite.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0