Blogg-hälsning från Grekland =)

Ja vad ska man säga. Tyvärr har det inte börjat så värst bra... haha tänker ni där hemma! Det började med att vi kom in the middle of nowhere i söndags, på ett hotell helt öde, så långt ifrån civilisationen man kan komma, och där det fanns stora feta spindlar överallt som glodde på oss!! (no kidding) Vi stannade bara några få timmar! För sen ringde vi till rese-centret och bad om att bli förflyttade. Fick panik där ute. Så vi tog taxin till Sunwing hotell i Kallithea istället, super fint, nära havet och med pool, underhållning på kvällarna och hela köret. Så vi föll i sömn tidigt den kvällen. (Observera att vi inte sovit ordentligt på över ett dygn pga att vi båda var på jägers natten innan).

I måndags vaknade vi utvilade, gick upp vid 9 och kl 10 begav vi oss ner till lime bar för att vara med på välkomstmötet. Finns givetvis en hel del intressanta utflykter men vi kommer nog inte att ha råd till nått sånt då vi fick betala 40 euro för taxin hit i söndags och 80 euro för uppköpet på hotellet.... men det var det värt!! ( 1 euro är ca 9.40 svenska kronor) Efter mötet tog vi taxi in till Rhodos stad, den gamla delen. Kollade i affärer, köpte solbrillor, en keps och lite annat smått och gott. Käkade lunch, som bestod av grekisk sallad =) smaskens! Sen begav vi oss hem, blev underhållning här nere på kvällen. Avnjöt en god fruit explosion drink till detta!

I går då så tittade solen fram efter två dagars regn och moln. Blev några timmars solande för mig sammanlagt men lill sis blev krasslig...så vi uppsökte läkaren här på hotellet vid 17. Blev undersökt och det konstaterades att hon åkt på ett virus!! Sån sjuk otur. Fick en hel påse med olika medeciner så nu ligger hon kurerad i sängen på rummet. Därav får jag sysselsätta mig själv tills hon känner sig bättre. Blir nog att jag får åka in till någon av delarna av Rhodos stad själv i morgon fm, kan inte bara vara här och inte göra ett skit, då får jag abstinens besvär!! Hoppas såklart på att solen kommer skina i morgon så jag kan få sola lite till!! (För idag har det regnat igen....*suck) Men man ska vara glad för miljöombyte iallafall=) Det värsta är ju att Lina är sjuk. Hade hon mått bra är ju sådana här dagar perfekta för utflykter!

Cheers from greece!!

Kommentarer
Postat av: Lisa

Åh, vad härligt att åka utomlands .. Det blir ibland att man klagar när man är utomlands, men sen saknar man det ändå när man kommer hem så ta vara på tiden :)

2008-04-30 @ 14:26:25
URL: http://wlisa.blogg.se
Postat av: Laban

Guud.. vill också åka utomlands :)

2008-04-30 @ 14:29:27
URL: http://LabanLina.blogg.se
Postat av: S

härligt!

2008-04-30 @ 14:30:38
URL: http://fiiab.blogg.se
Postat av: Emma

oj lät inte som ngn bra start..men hade ni ospec? Bra att ni fick det bättre..njut =)

2008-04-30 @ 14:33:58
URL: http://petersson84.blogg.se
Postat av: linda

hej vännen lilla. Hoppas resan går bra och att solen tittar fram. Idag åker vi tillbaka till halmstad ska bli skönt att komma tillbaka men mest av allt roligt att få träffa dig igen snart. Vi hörs när du kommer hem igen. Puss&kram

2008-05-03 @ 13:07:18
URL: http://lindaj86.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0