Olycksfallsövning

Fick sovmorgon idag, började inte förän 12.25. Så skönt! Vi hade bara utvärdering idag av kursen vård och omsorg som avslutades idag + att vi skulle utföra våra olycksfallsövningar som vi planerade innan vi gick ut på praktik. Yngve (läraren) hämtade in olika färger, penslar och andra hjälpmedel för att få det att se äkta ut inför olyckssenariot så det var bara att låta fantasin flöda. Vår grupp hade varit med om en brand/explosion och alla låg överallt med brännskador och olika symptom som den andra gruppen skulle lista ut. Jag låg i salen och hade fått stroke. Var rätt "kul" faktiskt, sen med när vi skulle rädda den andra gruppen ifrån en stor bilolycka. Man fick testa sina kunskaper!

Igår var dock en tråkig dag....fattar mig inte på folk ibland, blev värsta personangreppet där i klassrummet. En hel timme höll vissa på att tjata. Herre gud, jag trodde vi alla var vuxna människor men tydligen inte.... Jag är iallafall stolt över mitt betyg och jag vet att jag förtjänar det så som jag har kämpat!! Är så tacksam för alla vänner och goda människor som finns omkring en. Får en på bättre humör!




Kommentarer
Postat av: Heidi

Självklart förtjänar du ditt betyg, du som slitit så för det! Sen att andra inte verkar slita lika hårt låter avundsjukan gå ut över dig...De borde skämmas, vuxna människor! Stå på dig, snart är det julledigt o du får vila upp dig! Kram!

2008-12-12 @ 12:57:26
Postat av: heidi

En fråga: hur får du in så små bilder som man kan klicka på??

2008-12-12 @ 12:58:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0