Blandade känslor....

Idag har jag varit duktig och gjort något som jag aldrig gjort innan. Men det visade sig inte vara någon större fara med det, så nu kan jag göra det fler gånger vid behov. Tack Linda for your support!;)
Efteråt gick jag och min Lindis lite på stan och gjorde lite ärenden. Beställde bl.a mina nya glasögon. Fick desutom välja till ett par till för samma pris, så nu får jag 2par istället för ett =) Kommer om max 2 veckor!! Ska bli skönt med nya.
Vi hann även med en timmes promenad i stormvädret innan vi skildes åt. Sen blev det middag, kolla igenom all packning och sen gick bussen vid 19 mot stationen. Genom hagel,regn,blåst och snö vandrade jag från busscentrumet Österskans till stationen. Visst, tar väl max 10min dit men det räckte för att känna sig (och se ut) som en genomdränkt katt! Frös hela vägen hem. Men nu är jag inne i värmen och har tagit på mig ett par varma goa sockar, precis som de frysna tanterna på jobbet. Så nu ska jag nog hålla värmen över natten, I hope.

Det jobbiga med att komma hem var att se hur dålig min lilla poppe faktiskt blivit....Tårarna kom givetvis nästan direkt! Det är det som är det jobbiga med djur, man fäster sig så vid dem, men en dag blir de ju gammla eller sjuka och då blir det så himla jobbigt...... Vetrinären har gett honom medicin, och säger att han inte har ont. Men han äter knappt längre och har svårt att gå ut på promenader. Visst, han viftar på svansen och tramsar lite som han alltid gjort. Men vill man låta det gå så pass långt så att han verkligen lider av det? Är det inte bättre att skona honom från det, och låta honom somna in när han är lite kryare än han kommer till att bli? Han är gammal och kommer aldrig bli bättre. Blodcancer är det han har...usch mår så dåligt av tanken på att han inte ska finnas här med oss så mycket längre. Min älskade Poppe. Men man ska inte vara egoistisk som det lätt kan bli i dessa situationer. Pappa sa att vi ska avvakta och se nu dessa dagarna jag är nere. Önskar jag kunde få ha honom kvar för alltid<3 Likadant med min älskade mamma. Du är evigt saknad.


Kommentarer
Postat av: Terése

Aww lille Poppe! Tänker på er!
Kraam

2008-02-01 @ 11:15:28
URL: http://bilddagboken.se/teth

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0