Då var denna dagen snart över

Tiden går så fort. Man undrar ibland vart den blir av? Idag jobbade jag 7-16. Fick jobba över en timme, var möte. Skulle egentligen gått en runda med Lindis ikväll men var så sjukt trött så jag somnade hemma hos Janne efter vi ätit. Det tar på krafterna att jobba. I dag åt vi tonfiskfilé, klyftpotatis och creme fraische sås (som vi gjort till varje måltid iprincip. Riktigt god sås). Blev sjukt mätt och trött, därav somnade jag nästan direkt. Kom hem igen lite efter 21 då Janne boy stack till jobbet för att slita ihop lite slantar.

Magkatarren verkar komma krypandes nu, mår riktigt illa....åt ändå lite fruktsallad och macka med avocado på (tro det eller ej men det är faktiskt gott) och drack pepparmynts the men ännu har det inte hjälpt så mkt. Får nog bli 2st novalucol innan sängen.*suck* Men inte konstigt att man får det nu när man har så mycket att göra.

Dags att hoppa i duschen. Ha det gott! God natt!

(You make me feel good)





Kommentarer
Postat av: Nina

emma sötis, har du gått o skaffat pojkvän=) va skoj isf, bara han e bättre än bäst för du förtjänar mest=) ha en trevlig bal, kanske du tappar din sko o prinsen dyker upp med den, hihi!själv e de jobb o fotbollstittande som gäller i helgen. vad ska du göra på midsommar? många kramar Nina<3

2008-06-12 @ 21:57:26
URL: http://sweetconfessions.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0