En promenad dag!

Idag är min andra och sista lediga dag denna veckan. Cyklade hem till Malle vid 11 tiden. Vi körde upp till galgberget, gick femman sen körde vi ut till det nyrenoverade Willys vid flygstaden och köpte färsk lax, nypotatis, sallad och sås. Givetvis slank varsin vaniljmunk ner i korgen också ;) Körde hem till henne lagade mat och krängde i oss allt så hungriga som vi var!! Sen satt vi i hennes soffa och beklagade oss över våra magar. Dels för vi var så mätta och sen är vi båda i den "trevliga perioden" just nu, som alla tjejer har en gång i månaden..... blä. Vid 15 cyklade jag hem till min janne igen. Då skulle Malin köra med deras bil till Laholm. Motorlampan lös fast den precis blivit lagad!! Tycker synd om dom. Att man ska behöva lägga pengar på en bil innan semestern..... Kunde det komma mer lägligt? Så är det alltid. Men tack för en trevlig dag gumman. Snart får vi ses igen, och även komma igång med vår träning. That's the way it is.
 
Tog mig en liten tupplur när jag kom tillbaka till min pojke. Sen käkade vi lite mellanmål och begav oss ner till östra stranden och gick en lång runda. Så mysigt. Var soligt och fint framåt em/kvällen. Efteråt cyklade vi inom mig för att kalla in min lille Zorrsa, men han dök icke upp:S Massa kul ute nu när vädret är bättre antagligen. På hemvägen blev det även en tur inom Hemmans pizzeria och varsin pizza beställdes med hem. Plus att vi var inom macken innan och köpte choklad. Shit vad jag har syndat på senaste. Nästa vecka får bli bättre. 



Igår tränade jag faktiskt styrka på eftermiddagen. Känner mig stolt, nu kan jag kanske äntligen komma igång så smått igen. På kvällen blev de fiskburgare och klyftpotatis för oss. Som ni ser, vi gör inget annat än äter sover och ibland promenerar vi haha. Verkar säkert så ;)


Nu ska jag kolla vidare på Sagan om ringen som går på tv6. Cheers!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0