Dagsutflykt till Landskrona

I går kväll cyklade jag hem till min Linda, där bjöds man på super god bulgursallad och naturgodis och mörk choklad till efterrätt. Blev en massa pratande då vi inte setts på ett tag, Linda slog rekord denna kväll och var vaken till 00.40. Annars deckar denna damen redan vid 22 på kvällen ;) Men vi hade så mycket att prata om.

Klockan 8 körde vi från Halmstad i morse, hittade rätt lätt dit vi skulle. Blev lite shopping på stan och vi lunchade på ett thaiställe. Kostade bara 63kr för buffé, super bra tänkte vi! Men usch...de friterade räkorna var doppade i curry innan de friterats och nudlarna var kalla och smaklösa. Lite trist. Landskrona stad blev lite som en besvikelse för oss. Letade förgäves efter balsmycken, så vi körde tillsist inom Helsingborg och Väla på vägen hem. Men inte heller där hittade vi några smycken som föll oss i smaken. Det är inte lätt när man har i huvudet hur man vill det ska se ut =) Tålamodet började svika och när vi kom ut till parkeringen och skulle köra hem hittade vi inte bilen haha. Alltså vi gick runt lääänge och såg inte den någonstans. Linda fick panik och trodde den var stulen. Efter många om och men hittade vi den äntligen på en parkering längre bort. Vi litade båda på att den andra visste var vi ställde bilen, men vi borde lära oss att vi tänker likadant eftersom vi är så lika så vi borde ju vara mer uppmärksamma. Kanske något att tänka på tills nästa gång? haha. Förvirrade hönor, är vi ju alltid.



Nu är lilla Lina här hos mig, vi åt nypotatis med lax, räksallad och bröd innan. Och naturgodis med jordgubbar nu på kvällen. Trevligt att ha syrran på visit!! Hon sitter i soffan och berättar massa historier om jobbet bl.a Hon var tydligen på en fest en gång och en rakad karl vred om armen på henne. Frågade nyss vad hon hade gjort då?
"-Inget, eller joooo...jag kallade honom för skalle-pär och slog honom på flinten." Haha lät rätt kul. 

 I morgon blir det utgång med jobbet. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0