En hund som heter Snobben

stötte jag på nu ikväll när jag cyklade hem från jobbet. Kan inte låta bli att skratta åt det namnet. Pappa kom med förslaget när jag skaffat Zorro att han skulle heta just Snobben. Men nej det fick bli Zorro =)

Stannade kvar lite längre på jobbet idag och pratade lite med Jenny och Jesper. Jesper tyckte nog det var skönt när jag gick haha. Pratade ihjäl stackarn tror jag! Han fick lyssna på allt mitt klagande från resan som blev fucked up till mina förbaskade räkningar denna månaden. Det är inte lätt att vara i närheten av mig när jag har sådana här irritations-dagar! Å Jenny den lyckosten kom precis hem ifrån en 2 veckors vistelse på Kreta och till helgen åker hon iväg igen till Cypern tyckte jag hon sa. Vissa dom kan =) Emma vill också!!!

Har varit duktig och diskat undan diskberget nu ikväll så det är gjort! Känns skönt.  Ska hoppa in i duschen snart sen blir det lite tv tittande. Ska ut och gå i morgon fm, hoppas vädret är bra, för blev ingen promenad idag. Mådde inte så bra på morgonen, hostade och hade mig så vågade inte gå då med risk för att bli sämre igen. Men imorgon ger jag det ett nytt försök tillsammans med Anna.

Bye bye!

 [My mood today]


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0