Onsdag den 14 maj

Är fortfarande inte frisk...:S ont i halsen, å denna förbaskade hostan + förkylning som är seglivad. Känner att jag måste stanna hemma i morgon med, vilket innebär att jag fick boka tid hos doktorn innan idag för att få ett sjukintyg. Ska ju försöka jobba lör-sön och är ledig på fredag så känns lite onödigt på ett sätt att betala 150kr för ett intyg på en dag, men jag måste ju känna att jag klarar av att arbeta innan jag går tillbaka. *suck*  Pratade med mormor innan idag. Hon tyckte jag skulle stanna hemma tills jag mår bra. Å hon har så rätt. Kan inte jobba i det skicket jag befinner mig i nu.

I går var jag på vårdcentralen med, men hos en sköterska som skrev ut ögondroppar till mina stackars ögon. Båda var drabbade av inflammationen igår morse. Så nu ska jag droppa dom var 3:e timme. Inte klokt vilken smäll mitt immunförsvar åkte på pga en resa till Grekland. Man frågar ju sig själv nu om det verkligen är värt å resa om man ska ligga sjuk 2 veckor efteråt?

Var tvungen att cykla till bibliotket i stan idag för att kopiera mina betyg och skriva ut ansökan till usk utbildningen. Sista dagen imorgon, så hade inget val. Skulle gjort detta för länge sen men tänkte att jag har gott om tid. Hade jag haft med om jag inte åkt på denna influensan. Men nu är det klart iallafall. Gör inget annat än vila om dagarna, så detta tog på mina krafter. Ska ta det lugnt resten av dagen som vanligt nu den senaste veckan. Välbehövligt.

Pappa ringde nyss! Han var på väg till Ystad på en "date". Han lät glad så då är jag det också för honom=) Behöver bidrag till intyget imorgon då denna månaden är den fattigaste på länge. Å han ställde givetvis upp. Vad skulle jag gjort utan pappa? Han är ju den enda föräldern jag har kvar!! Å jag hoppas få ha honom kvar många år till.

Saknar min mamma<3

Kommentarer
Postat av: Lill-sis

Jag ställer oxå upp ju! då lånar mest av mej! :P
Krya på dig..Puss

2008-05-15 @ 00:21:31
URL: http://laiiner.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0