Grimas eller grimage?

Har haft en diskussion med Janne ang uttalet av grimas. Alltså när man gör fula ansiktsuttryck. Han säger "grimage" (med sche-ljud) vilket jag inte kan förstå då det stavas Grimas. Men hörde även att Linda sa samma sak och även de på praktiken som jag frågade idag. Men vissa sa att det stavas ju grimage, men det gör ju inte det visste det sen innan och har kollat upp det med. Kan inte fatta detta men men alla kan ju inte prata rätt som vi skåningar. (skämt o sido). De "uppåtlänningarna" får prata som dom vill haha men jag vet att jag har lärt mig rätt =P Hur säger ni som läser detta?


Idag var jag på ett intervall pass kl 10. Sjukt jobbigt men kul samtidigt! Man varvade konditionsträning på step bräd med styrketräning. Blev helt slut efteråt. Är fortfarande helt slö....var på praktiken 16-21 och i morgon ska jag dit 7-14 sen om vädret tillåter ska vi iväg till ön och grilla lite med Linda och Joel. Hoppas hoppas hoppas att det inte regnar!!! Hade varit så mysigt annars.

Nä nu ska jag joina Janne i soffan. Snart får man reda på vem som åker ur idol. Naturgodis köpte jag med mig påväg hem från praktiken ikväll....*mums* Har dock blivit för mycket godisätande nu i veckan.....=(

Kommentarer
Postat av: Glennglennglenn

Ja jag säger också grimas med s

2008-11-12 @ 21:34:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0