Knock knock knocking

Zorro brukar "knacka" på fönsterna när han vill in, så även i morse. Jag stod och lagade gröt i köket och plötsligt hörs ett litet "knackande" så jag öppnade köksfönstret och in skuttade min zorrs. =) Som han trivs här!<3

Idag har vi haft ergonomi på vallås sjukhem igen under fm. Gick bara bra, rätt skoj faktiskt. Sen åkte jag hem om på lunchen, men fick riktigt ont i magen efter jag ätit och magkatarr på det så stannade hemma från em lektionen. Vad ska man göra liksom, har fortfarande inte släppt helt. Vi lärde oss HRL i går på medicinskgrundkurs och idag skulle vi få rött kort i det, men hoppas man får en ny chans till det men det tror jag. Klarade det under övningen igår iallafall. Malin ringde vid halv fem i dag, så vi bestämde oss för att gå en sväng så hon kom hit och vi gick en timmes runda vid vallås. Skönt med promenad och lite skit snack. Mådde bättre i magen under promenaden fakiskt, men sen blev det värre igen. Men var kul att träffa Malin iallafall var evigheter sen sist. Får ta å planera in nått kul så snart vi kan!!

Nu ska jag kolla vidare på S.O.S familj på tv 3 sen hoppa in i duschen och sen ska jag kolla lite i medicin boken, prov på fredag.

Föresten så förstår jag mig inte på alla människor!! Vad är det med folk ibland?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0