Målning och Ikea

I går när jag kom hem från skolan vid 17-tiden hade janne varit och hämtat färg till tapeterna. Vi fick pengar ifrån vår fond på hfab för att måla om så vi slapp betala det själv. Blev vita väggar och en grå fondvägg. Jag hjälpte till att måla en halv vägg igår bara, sen gjorde janne resten. =)

Idag kom Jesper och hämtade oss vid halv tio på morgonen. Vi körde till Helsingborg och IKEA. Köpte med oss en mörkgrå bäddsoffa med shäslong, soffbord, matta, fåtölj, byrå, barstolar och lite annat smått och gott. Allt är ihopsatt nu utom byrån som darling håller på med nu. Usch är så trött men vill inte lägga mig förän allt är klart. Lång dag i skolan imorgon. 8.30-15-40. Sen kommer det fint besök på kvällen, nämnligen lill sis herself. Ska bli kul!=) Blir lite myskvällar, kräftätning och att göra stan osäker;)

Nattinatti*

Kommentarer
Postat av: Nina

hej=) ja fy kattsingen va kallt det var att stå där, men nu har man ju lärt sig att ta på sig ännu mer. funderade ett tag att dra på mig något varmt av det jag skulle sälja, hihi! vi tjänade ca 1500 kr, bättre att sälja själv än att bara skänka bort. o ja prutar gör de rejält...men jag gav mig fan inte. mamma sa att hon hellre brände en jacka än att "kunden" skulle betala mindre för den=)e du inflyttad hos janne nu for real? va skoj. det är skönt att bo tillsammans o dela på kostnaderna bla. vi va o kollade den nya lgh igår, ska bli wonderful med större plats. ha en bra helg, kramar<3

2008-09-26 @ 09:53:24
URL: http://sweetconfessions.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0