Fiskarna

Hämtade ut mitt paket igår från adlibris, min sjukvårdsbok till skolan och en bok om stjärntecken som talar om vem du är. Väldigt intressant att läsa, kul när så mycket stämmer.

Står jätte mycket, men b.la att fiskarna (som jag är); ofta blir besvikna och sårade av folk när de inte ställer upp för dom så som de själva hade gjort för sina vänner, att de bryr sig för mycket på andra och deras välmående, att de lyssnar för mycket på vad andra tycker och tänker om en att det är lika viktigt som ens egen uppfattning, att de målar upp saker och ting till så mycket värre än vad det egentligen är, att de som är födda i fiskarnas tecken tror mycket på andlighet och ett liv på andra sidan, att fiskar gillar mellanmål och sötsaker och kan lätt börja tröstäta om de mår dåligt eller har tråkigt (haha tar åt mig), att det är väldigt viktigt för en fisk att vara "normalviktig" att man bryr sig för mycket när man gått upp lite i vikt, att man som fisk trivs bra nära vatten, där känner man sig som hemma, att man är för godtrogen, har svårt att säga ifrån och gå rakt på sak, att fiskar ofta väljer vårdande yrken som läkare, sjuksköterskor där de kan ta hand om folk som de är så duktiga på, att en fisk är en mycket känslig person som inte många kan förstå sig på, och att det är viktigt för en att vara med personer som förstår ens finkänslighet. Man kan börja gråta lätt och speciellt när någon annan gör det!  Fiskarna är inte bra på att ta kritik även om den är konstruktiv och vänligt formulerad. (Det står flera sidor om varje stjärntecken så jag tog bara med vissa av sakerna som stämde på mig, även om det mesta faktiskt gjorde detta.) Lite tråkigt/jobbigt dock att vara en sådan känslig filur!

De bästa vännerna för en fisk är; Kräftan, skorpionen, oxen och jungfrun. Vågen funkar också bra men ibland har de delade åsikter!


Oxen tillhör Madde & Carro =)

Vågen tillhör både janne, Linda och Malin =)
Men Linda är född precis när jungfrun går över till Vågen så tror att du har en del från jungfrun också.

Men det står också att fiskar är väldigt noga och bra på att välja sina vänner så även om jag har vänner med andra stjärntecken så är de minst lika bra för mig;)




Nä nu ska denna fisk ut på en kvällspromenad! Har varit stillastittande heeela dagen. Måste ju hålla mig normalviktig hehe. (skämt å sido)

Hejsvej!

Kommentarer
Postat av: Maria

Jag alskar stjarntecken/horoskop/astrologi oxa:-)

Jag ar oxen foresten:-) eller jag ar (laser mest pa engelska sa jag vet inte vad alla svenska ord ar) "born in a cusp" till vaduren, precis pa gransen, och kanner av bada energierna sa att saga:-)

Har du kollat vad din "rising sign" ar?

Det ar minst lika intressant, och manga astrologer rader en att lasa den oxa, och inte bara sitt sol-tecken.

Om du inte vet sa kan du kolla upp det har:



http://www.astrology.com/allaboutyou/risingsign/



Plus om du ar som jag (horoscope junkie:-) sa har jag en astrolog som jag alskar och som jag har foljt i manga ar (foljer henne manads-horoskop)- hon ar helt fantastisk!:



http://www.astrologyzone.com/

2009-08-21 @ 14:48:49
URL: http://www.mariaerving.wordpress.com
Postat av: Molly

hej emma!

jag gillar också sådana böcker :) konstigt nog stämmer de så himla bra in på mig.

hoppas att du mår bra :) kom du in på sjuksköterska?:)

ha en underbar helg :) kramar

2009-08-21 @ 14:54:49
URL: http://www.mollyshalsoblogg.blogspot.com
Postat av: Maria

Kul att du lamnade en kommentar pa min blogg!:-)

Skrev svar till dig, eller egentligen tva svar, ar under den posten du svarade pa iallafall:-)

2009-08-21 @ 18:11:59
URL: http://www.mariaerving.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0