Första praktik veckan klar

Tiden har gått fort. Är helt ok på praktiken. Har bl.a fått vara med under en ECT behandling på en patient. Var nervös inför det innan och fick nästan lite panikångest och fick för mig att springa ut ur rummet innan de börjat men jag tog tag i mig själv och stannade kvar! Var inte alls så läskigt som jag föreställt mig. Patienten blev sövd och sen när de kopplade de "el klossarna" på hennes huvud skakade hon bara lite i genom hela kroppen i ca 5s sen var det klart och jag följde med henne till uppvaket som den avdelningen jag är på har hand om så fick se hur det går till också. Det är läskligt inom psykiatrin men samtidgit mycket spännande och intressant. Inget man är van vid, men man får också se att det man föreställt sig sen innan inte stämmer med verkligheten....

Är på biblioteket i stan nu, lånat lite böcker till fördjupningsarbetet i psykiatri som ska vara inne den 30 December. Vi har inte haft någon dator hemma sen i onsdags då vi fick virus på den så den la av:S Därför jag inte kunnat skriva på ett par dagar. Vi får förhoppningsvis tillbaka den på måndag eller tisdag...Tråkiga pengar dock.... men men.

Nä nu loggas jag snart ut här, men trevlig helg på er så skriver jag igen när datorn anlänt!

CHEERS!

Kommentarer
Postat av: MM

Hmm, låter som att du har en intressant praktik! Hörde av Bror att datorn krånglat..Dessa datorer! Tack för julkortet förresten! :-) KRAAAM!

2009-12-12 @ 16:05:51
URL: http://heidierving.blogg.se/
Postat av: Molly

du får ha en bra vecka och jul och nyår :)

kramkram

2009-12-14 @ 16:04:29
URL: http://www.mollyshalsoblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0