Träning med Malin

Har nyss varit och tränat styrka med Malin. Tog lite längre tid än jag räknat med så hann inte med konditionsträningen efteråt! :S känns lite surt men ska ju faktiskt cykla en hel del idag så jag får röra på mig iallafall. Ska först till skolan sen därifrån till praktiken och sen hem ikväll. Så vardagsmotion får jag iallafall, tur är väl det så som jag åt igår!! Hade lilla syster på besök. Vi drack the och åt mackor och sen fick jag en alla hjärtans dag present i efterskott (vi har inte setts på ett tag nu) och det var en påse med marianne crisp choklad. Så sjukt gott! Så påsen öppnades upp och krängandet startade nästan direkt haha. Vi är inte kloka. Ju mer vi diskuterade och ju mer irriterade vi blev på folk ju mer godis åkte in i munnen. Å *poff* så var allt slut. Innan på dagen hade jag även ätit en stor fet semla på praktiken. Vart tog den "sundare" Emma vägen? Hon som jag skulle bli på det nya året? Skärpning!

Nä nu ska jag duscha, sen blir det lunch och sen skola. Ska vara där 14-16, reflektions tid över hur praktikerna går. Som tur är har jag bara possitivt att säga om min=)

Ha en trevlig onsdag!!


Kommentarer
Postat av: Heidi

Hahahaha,känner igen det där med att trycka i sig gosakerna tills de helt plötsligt är tomt i påsen och man undrar vem mer som ätit! Tycker du gör rätt i att unna dig själv en period med gosaker,man behöver det oxå ibland! KRAAAM! Ses om en vecka ungefär!

2009-02-26 @ 09:44:46
Postat av: Bella

vad händer ikväll då? :D

2009-02-26 @ 17:24:43
URL: http://bellablogg.se
Postat av: Molly

hej emma!

allt bra med dig? hoppas det :)

jag tänkte att jag skulle önska dig en bra start på helgen :)

ha det bra!

kram

2009-02-26 @ 20:32:04
URL: http://www.mollyshalsoblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0