Helgens bravader

Inte klokt vad tiden går fort! I lördags fm kom carro darling till stan. Mötte upp henne kl 11. Vi gick på stan och shoppade lite, sen åt vi lunch på ett mysigt ställe som har gammaldags inredning. (minns aldrig vad stället heter) Vi tog varsin broccolisoppa. Sen fortsatte vi kolla lite i affärer och avslutade på Systembolaget, carro skulle handla vin inför kvällens utgång. Tog en powernap när vi kommit hem. Sen var tanken att vi skulle gått ut en sväng, men nej....ruggigt väder så vi sket i det. Skönare att sitta inne haha. Lagade tacos senare, åt oss mätta och belåtna. Sen började vi fixa till oss så smått och vinet korkades upp. Satt och lyssnade på musik på youtbue och diskuterade folk med janne =) När klockan närmade sig 23.30 tog vi bussen in till stan. Testade Moon denna gången, aldrig varit där och kommer nog inte gå dit igen heller. Massa ungdomar bara haha vi börjar nog bli gammla..... var iof en mysig bar på ovanvåningen med ett live band men efter ett tag bestämde vi oss för att gå vidare till Harrys, där vi satt och tittade på folk ett tag innan vi gick till mcdonald´s för natta-mat. Vid 03.00 kom Lina, Rebecka och Johan och joinade oss på mcdonald´s. Sen fick vi skjuts av dem hem och slängde oss i bingen. Sååå trött man var.

Idag ringde klockan 11, vi tänkte att idag måste vi ju faktiskt ut och gå och det gjorde vi också efter frukosten. Så skönt det var! Min första motion denna veckan. Inte bra... Carro lämnade sällskapet vid 14.30 med tåget mot Lund. Har varit roligt att träffas som alltid=) Wish you lived here!

Imorgon blir det skola och sen på kvällen bodypump. Hoppas man håller sig frisk nu ett tag framöver så man kan komma igång med träningen igen. Ska bli så skönt! Har läst mycket om olika GI-metoder på senaste. Har funderat på att börja äta mindre kolhydrater.... men nej ska inte börja med det. Man måste ju ha kolhydrater i kosten också, om man ska orka plugga och träna. Tror inte riktigt på alla dessa metoder. Visst man går säkert ner i vikt men nä jag tror på att man ska äta lite av allt. Och träna. Och unna sig något gott när det är helg. Då har man gjort vad man ska. Har jag inte rätt?

Ska lägga mig i soffan nu och kolla på tv. Sleep tight!


Såhär snygg var jag ikväll!
(sur?)


Emma <3 Janne

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0