Blek som ett lakan?!

På fem dagar har jag inte sett dagens ljus så idag tyckte jag att det var dags att göra något åt det så vi var ute på en promenad för en stund sen. Så skönt det var. Hemskt att bara ligga som en invalid i sin säng och sova bort dagarna. Men ibland behövs det för att bli bättre! Det går framåt nu för varje dag, så på torsdag ska jag jobba igen.

Janne utbrast idag när han vaknade ur sin sömn; " - Tack o lov för att du börjar bli bättre så du kan laga ordentlig mat igen, min mage mår inte bra av alla köttbullar, macaroner och hamburgare som jag ätit när du var sjuk!" Stackars karl.....

Middagen idag blev något mer ordentligt än ris, potatismos, a-fil och vitt bröd. Jag gjorde kokt torsk med äggsås, kokta grönsaker och kokt potatis. Snällt för magen men ändå gott och mättande. Både janne och jag åt som om vi inte sett mat innan! Å det hade jag ju inte riktigt heller på ett x antal dagar. Såsen var riktigt god. Receptet finns här.

Blev så hungrig ikväll med nu när aptiten kommit tillbaka så bakade scones också och unnade mig några after eight och lite jordnötter. Mmmm men får vara försiktig, fortfarande 10 dagar kvar på medicineringen tills jag är helt frisk! Man vill ju inte att det ska gå tillbaka..... :S

Har suttit och filosoferat lite idag på kommande händelser.... i slutet av månaden ska vi ta bussen upp till sthlm och hälsa på Heidi, micke, Noah och lilla Anna. Är ledig då i 5 dagar så blir en trevlig visit då vi kan stanna lite längre. Ska även träffa älskade Sara över en fika när vi är i stan=)

Sen ska pappa gästa oss i Halmstad och vi ska spela lite äventyrsgolf ihop bl.a. Å sen ska vi hyra stuga i slutet av Augusti innan skolan börjar på österlen, jag och min habib! Å efter löning i Augusti/september har jag och Linda funderat på att ta en shoppingtur till Gbg, vilket jag verkligen hoppas blir av! Sen har jag funderat lite på vad jag ska ge Janne när han fyller år! Det är inte förän 11 oktober men tror jag kommit på vad jag ska ge;) men skriver ju inte det här såklart! Som ni ser, man hinner med att fundera på mycket när man inte har så mycket annat för sig.

Har även hunnit läsa ut boken "Marley och jag" som jag köpte på Ge-kås förra året men inte tagit mig för att läsa innan. Är en periodare när det gäller böcker. Men nu vill jag se filmen också. Boken var jätte bra. Marley påminner så mycket om våran lilla poppe. =) På gott och ont. Nästa bok som ska påbörjas heter "Babbeldrottningen".

Hoppas allt är bra med er andra där ute!


Bye for now!

Kommentarer
Postat av: Nina

hej emma. skönt att läsa att du mår bättre. inte kul att vara dålig. känner på mig att svin influensan snart kommer till eslöv, så ska bannemaj vaccinera mig så snart man får. har du vägarna förbi i sommar, kom gärna förbi så kan jag fixa dina naglar=) hälsa janne. kramar<3

2009-07-14 @ 23:07:47
URL: http://sweetconfessions.blogg.se/
Postat av: heidi

Skönt att du mår bättre! Ni är så välkomna upp till sthlm,ska bli kul o ses! Här är det ful rulle, noah är helvild och lite halvsotis..Nyss passade han på att lägga en liten bajskorv på uteplatsen..Så går det nr han får springa runt utan blöja..Tur micke tog upp den,haha! Vi hörs och ses snart!KRAAAM!

2009-07-15 @ 19:12:14
URL: http://heidierving.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0