Ett besök på särskolan

I tisdags var jag med en boende på särskolan i Söndrum. Var mycket intressant faktiskt att se hur de arbetar där och vad de gör. De arbetar mycket med pedagogik eftersom personerna som går där är autistiska. Mycket bilder och så för att förmedla vad man och de vill säga. Sen var det olika aktiviteter hela tiden, vi målade, kollade på film, cyklade tandem cykel till biblioteket osv. Var en rolig och lärorik dag.

Igår tränade jag på fm med Malin. Efteråt hade jag praktik 13-21. Var möte de två första timmarna, då bjöd jag på kladdkaka eftersom det var min näst sista dag och alla av personalen var där då. Det uppskattades! Träffade min handledare Eva för sista gången igår med, så hon fick Lindhs mörka choklad av mig med chokladmoussefyllning. Hon som jag älskar mörk choklad så hon blev jätte glad! Fick mina omdömen igår, blev mer än nöjd=)

Idag ska jag gå med två andra av personalen, ska bjuda de boende på kladdkaka idag. Hoppas de också gillar det! Men det brukar vara ett säkert kort. Börjar 13 idag med. Så nu ska jag göra lite på skolarbetet innan det är dags att laga lunch. Imorgon bitti kl 8.20 går bussen mot Oslo, där vi ska tillbringa helgen tillsammans med Jannes familj!

Så ha en trevlig helg på er allihopa! Kramis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0