Weekend at last

Praktiska övningar stod på schemat i skolan idag. Fick öva på att sätta kateter, mäta blodtryck, prova på insulinpennor mm. Slutade halv tolv, skönt en fredag. Kom hem till nylagad lunch á la Janne. Ugnspannkaka hade han gjort. Gottigottgott. Sen la vi oss och vilade lite middag som det "gamla" pensionärs par vi är haha. Janne gick upp vid 7 och tvättade när jag stack till skolan, tur man har en redig karl som hjälper till i hemmet;)

Vid 15 kom sis och hämtade mig. Då bar det av till SATS för att köra lite styrka och kondition. Tog tid idag, var inte hemma förän vid 17.30 och hungrig som jag var och även janne så valde vi att beställa mat från Hawaii. Men jag tog ingen pizza idag faktiskt utan det blev en grekisk sallad. Deras sallad är så sjukt god med super god fetaost och annanas i, bland annat. Lovely! Janne tog givetvis en kebabtallrik som han sa att han hade kunnat leva på varje dag...... *hrm*

Jenny kom och hämtade Janne vid 21 idag och de bar av till jobbet. Så jag har städat och donat nu ikväll, ska ju ha gäster i morgon så tänkte att det var lika bra att få det gjort ikväll=) I morgon på fm blir det galgberget med förmodligen både Lina och Johan. Får se om de hakar på min jogging tur eller om de väljer att gå.... tror snarare det sistnämnda. Men alltid trevligt med sällskap ändå.

Ha en trevlig helg gott folk! Hälsningar från CKV


Zorro kollade så att jag skötte diskningen ordentligt.

Kommentarer
Postat av: molly

hej emma!

hoppas att allt är bra med dig?! :) här är det finfint. solen skiner och dagen kommer med säkerhet bli riktigt varm :)

vad kul att du ska bli sjuksköterska :) någon speciell sorts sköterska? typ röntgen- eller barnsjuksköterska menar jag :)

jag vill helst bo i göteborg så jag har sökt några utbildningar där :)

du får ha en bra dag! take care! kramar

2009-05-30 @ 07:34:09
URL: http://www.mollyshalsoblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0