Ett tandläkarbesök, psykiatri & träning

Det är vad denna måndag har bestått av. Fick tid idag kl 10.30 på Vallås folktandvård för min tand som var trasig. De fick laga om den, lagningen hade släppt. Tror det var den tanden som jag fick lagat för ca 4år sedan, sist jag var hos tandläkaren. Har varit för snål för att gå dit sen jag flyttade hit. Har ju nästan varit student hela tiden. Ska bli ändring på det nu när jag går ut skolan, då ska jag gå iallafall en gång om året. Men annars verkade tänderna se bra ut. Men fy f*n för bedövningen man får.... gjorde så ont och sen tog det evigheter tills det släppte! Kändes som om jag gick och dreglade på ena sidan efteråt men det gjorde jag som tur var inte!!!

Stack till skolan efteråt, första dagen med inriktningarna idag. Jag missade ju första halvan då, så jag fick välja praktikplats när jag kom, de andra hade redan valt. Kom på sjukhuset på en akut psykiatrisk avdelning för äldre. Kan nog bli väldigt intressant. Man har ju testat på allt annat utom just psykiatri genom utbildningen. Och vi har ju en kanon bra lärare med=) Hade henne i psykologi. Känns roligt att man hittat rätt tillslut med utbildning och framtida jobb. Chansen är stor att jag någon gång läser vidare till sjuksköterska, men det kommer ju fortfarande vara inom vården, känns kul!=)

Nu ikväll var jag och sis och tränade styrka och kondition. Skönt. Vi är så duktiga så! Å imorgon blir det step. När jag kom hem åt jag en macka med jordnötssmör (har fått dille på det, vet ej varför.) och en kopp te. Mums.

Nä nu ska jag duscha sen ska jag och karln kolla på film. Är ingen skola nu förän på fredag, då ska vi på studiebesök. Skönt.

Tjingeling på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0