Sightseeing runt Gullbranna

Idag efter skolan hann jag bara hem om för att slänga i mig ett par quorn korvar med bröd för att sedan ta bussen ut till Gullbranna. Skulle till frisören där ute som fixar min hårförlängning. Färgade ju håret sist jag var nere i skåne hos Mollan. Behövde ut där för att kolla ut nya nyanser tills på måndag då hon ska byta ut några slingor som jag brukar gå och få gjort varannan månad ca. Ringde dit i måndags och då sa hennes dotter att det bara var att komma ut vilken dag som helst i veckan utom på torsdag, då är hon och jobbar någon annanstans! Men icke så nicke. När jag väl kom dit efter en 30min färd var där ingen... låst och släckt. Fasen också kände jag... bara till att gå tillbaka till busshållsplatsen och invänta nästa buss hem som tack o lov kom redan efter 30min. (brukar gå en buss i timmen annars, så hade tur!). Så det var ju en resa lite sådär i onödan kan man tycka.... fick tag i henne per telefon nu ikväll. Men hon sa att det fixar sig ändå med håret, hon skulle beställa några olika färger så får vi se. Hon hade tydligen varit iväg och jobbat på ett annat ställe idag också...

Känner mig så trött och frusen idag... hoppas att jag inte håller på att bli sjuk:( Man är ju lite rädd för att åka på svinet... Har inte bestämt mig för om jag ska vaccinera mig än eller ej... velar hela tiden.

Förövrigt så förklarade jag för janne idag att jag är en riktig grubblare! Jag tänker non stop heeeela tiden. Jätte jobbigt!! Han bara skrattade åt mig. Men så är det. Ibland måste jag verkligen koncentrera mig när jag kollar på film eller läser för att hänga med, annars försvinner jag iväg i andra tankar. De senaste dagarna har jag tänkt en del på en kille från Höör som tog livet av sig sista helgen i oktober. 25år gammal... så tragiskt! Han hade inte fått hjälp på psykkliniken fastän han hade sökt.... Kände inte honom men vet mycket väl vem det var. Sånt kan få mig att må så dåligt i flera dagar! Janne sa till mig innan idag att jag aldrig skulle klara av att jobba på en akutintag avdelning på psyk. (läser ju psykiatri nu) och först blev jag lite sur på honom! Vadå inte klarar?! Jag klarar väl allt. Men nä han har nog lite rätt i vad han säger. Han menade på att jag är så känslig och kommer bära med mig sånt hem. Så nä ingen hemsk arbetsplats för mig. Kanske får stanna inom äldrevården? Eller på ett gruppboende för psykiskt sjuka isåfall... Vi får se.

Men annars är allt ok. Lite "vinter deprimerad" är man väl, men vem är inte det?:P




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0