Kladdkaksmuffins

luktar det i hela lägenheten nu. Precis blivit klar med två satser tills i morgon. Jag och Desirée ska bjuda avdelningen imorgon, hennes sista dag då och min på fredag så tänkte vi att vi lika gärna kan ta det i morgon. Dessvärre köpte jag nog för stora formar, så blev bara 21st istället för 32:( Men men de får hushålla med det som finns. Desirée ska baka kanelbullar så det finns ju lite att välja på. Typiskt bara att man köper fel....

Dagen idag var jäktig på praktiken. Överbeläggningar, tbc misstanke osv. Jag hade så ont i huvudet när jag kom hem så somnade direkt och sov i över 2h. Hur ska jag klara av att jobba som timmis där när det tar kål på mig redan nu?! Imorgon har jag ett kvällspass iallfall, lugnare och skönare=) Var nära på att få ta ett venprov idag, men dottern till patienten sa att hon var mycket svårstucken och rekomenderade en van sköterska att ta. Vi får se om det kommer fler tillfällen, men jag klarar mig utan det också;) Någon gång lär man väl sig det.

Nu ska jag hoppa i duschen sen lägga mig och läsa i lite brochyrer om lungcancer och KOL. Ska göra klart mitt apu arbete i helgen... blä. Men det måste göras. Har inte ork med det på vardagarna när jag praktiserar så mycket så får ta det då.

Nattinatti!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0