Sjukhuset i två dagar

Då har jag haft mina två första dagar på sjukhuset, 6.45-16 båda dagarna. Heeeelt slut är jag nu!! Tur jag är ledig i morgon och på torsdag! Många nya intryck att smälta. Men roligt är det. Har varit med på bronkoskopi (undersökning av lungorna där man sticker ner en slang i patientens lunga och tar vävnadsprover), sen har jag tagit bltr/puls, syresättningtest, blodsocker, temp ja alla sådana rutin undersökningar som kallas för MIG som man tar varje morgon och em/kväll. På fredag ska jag tydligen ta alla sådana undersöknnigar själv sa min handledare, hon ska bara gå med. Sen i helgen när vi jobbar ska jag lära mig att ta venblodprov! Shit. Hur ska det gå? Nä Emma va inte en sådan pessimist nu, det kommer gå bra! Åkå. Jag kommer ju vara värsta IR sköterskan sen när jag är klar (som janne brukar säga) haha.

Yngve, min lärare ringde idag och bestämde tid för besök. Han sa att jag fått VG på slutskrivningen vi hade förra veckan. Var det jag siktade på så är nöjd=) Föresten i går när jag skulle till praktiken och det spö regnade ute, så ställde snälla Lindis upp och körde mig dit. Vad hade jag gjort utan dig?!=)

Efter praktiken idag cyklade jag till stan och tog en fika på skånskan med Malin, te och äpplepaj för min del, kladdkaka för Malins. Gick en sväng på stan efteråt, jag köpte en ny tunika/klänning, ett par örhängen och matlådor på claes ohlson. Innan jag träffade Malin var jag även inne på Indiska och köpte en till grön ljuslykta.

Guuuuud så trött jag är alltså. Ska nog snart lägga mig och läsa lite och sen zzzzzzzzzz. Janne jobbar inatt, hoppas zorro vill komma in snart och göra matte sällskap. Föresten, vi kanske snart får ett nytt tillskott i familjen.... men säger inte mer förän vi vet säkert;)

Tjingeling!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0