Besök på stan och storrensning av förrådet!

Perfekt en sån här regnig dag. Först var jag och tränade styrka i fm, sen cyklade vi in till stan, tittade lite i affärer och fikade på sandy´s, nya favvo stället i stan=) Dagens köp blev en servetthållare och en tvålkopp. Janne slog på stort och köpte även tre stycken piké tröjor på h&m!

När vi sen kom hem under em, högg vi tag i förrådet direkt! Lika bra. Men shit vad det fanns att rensa!! (mest mina saker då). 3h tog det, men det var det värt. Nu ser det sååå mycket finare ut, och en massa onödigt skräp ska åka till soptippen imorgon då Jesper kommer hit och hjälper till.
Före                     Efter


Nu ska vi kolla på film och bara slappa innan vi ska sova. Hyrde "äntligen midsommar". Och vad är film utan något gott till. Var så chokladsugen så köpte med mig ett mörkt choklad av antonberg hem, en smak som jag inte testat innan; raspberry & blackberry.



Cheers from us!




Kommentarer
Postat av: heidi

Hmm,vad är det för film?Måste kolla upp! Häärligt att få allt utrensat!Vi har en del i förrådet som borde säljas eller kastas,får ta tag i det snart...Fina saker du köpt!Kram

2010-04-09 @ 06:42:38
URL: http://heidierving.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0