Road trip med fiestan

Vår första lilla road trip med vår lille bil gjorde vi idag! Blev inte växjö utan bestämde oss för att köra till Falkenberg och Fynda outlet istället. Dock fanns det inte så mycket där, dyra möbler och skabbiga butiker. Men köpte ett nagellack där och en gel som fixerar ögonbrynen. Janne kom med idéen att vi skulle köra till Ge-kås istället (är ju inte långt därifrån) så det gjorde vi. Åt lunch på stantons sen tog vi oss en 2h tur inne på Ge-kås. Jag köpte mest underkläder, en necessär till mig och en till janne och hand och fotcreme. Janne köpte ett snyggt regnställ, underkläder och arbetsbyxor. Så vi shoppade inte ihjäl oss men blev lite pengar ändå. Givetvis köpte vi disktrasor och bakplåtspapper med haha. Får handla mer efter sommaren när vi ska dit på en tripp med Ninis och Martin. Då ska jag köpa nytt regnställ med och en jacka bl.a. Tog en liten fika utanför innan vi styrde vägen hemåt igen=) Hade kanon fint väder hela dagen så var en lyckad tripp. Föresten så hade de filminspelning på Ge-kås nu när vi var där, så ser ni oss i tv i höst bli inte förvånade;)



Nu ska vi nog ta å äta lite sen kanske vi ska ut på en kvällspromenix. Är ledig nu tills på torsdag! Rena lyxen;) På onsdag ska jag träffa Linda J i stan för lunch. Ska bli mycket trevligt.

Tänker på Heidi, Hanna, Jonna & co som är i en stuga nu vid Hjo och gottar sig. Hade vi bara haft semester så hade vi också hänkat på. Mysigt.

Cheers for now!

Kommentarer
Postat av: Linda

Vilken mysig dag ni hade! Roligt med road trip. Vi saknar er=)

Kramar Linda & Joel

2010-08-03 @ 06:21:36
Postat av: jessica [ myckelite om litemycke ]

åh vad hääärligt :D gekås e mysigt!

2010-08-03 @ 09:26:35
URL: http://myckelite.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0