Jobbe-dagar!

Efter två dagars ledighet (som jag eg också jobbade på fast med flytt och flyttstäd) var det dags för jobb igen. Hade ett kvällspass igår på sjukhuset, samma idag. Gick bra igår kväll. Mycket att göra som vanligt men har som jag sagt tidigare så himla goa kollegor så då går det mesta;) Å när jag kom hem vid 22.30 mötte Janne upp mig=) Han hade fixat och donat heeeela dagen. Ordnat tag i ett förråd, släpat dit ALLT vi haft i lgh som skulle dit, städat, diskat, tvättat!!! Galen! En duktig man man har inte sant?;) Men nu ska han jobba 3 nätter så nu får han bennemig ta det lite lugnt. Skönt nu när vi har sovrum, bara stänga dörren när man klivit upp. Är nästan alltid att jag vaknar först. På måndag ska vi förmodligen ner till skåne och titta på en ny bil. Hoppas den finns kvar tills dess och att den är bra. En Ford Mondeo. Sen ska vi hämta vårt matsalsbord på torsdag. Inom IKEA en dag med och köpa gardinstänger och lite sånt. Sen är allt komplett!

Nä nu ska jag kolla lite på Våra bästa år och samtidigt slänga ihop lite middag till jobbet. Blir nog wokat med grönsaker, quornbitar, cocosmjölk med ris till.

Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Hanna

kul att ni kommit på plats,ja du har fått en duktig man,städar och ordnar,så ska det vara,hihi!!Ser fram emot att ses snart!!Kram o trevlig helg!!

2010-12-02 @ 14:10:49
Postat av: Emma

ja det känns skönt=) ska bli kul när ni kommer. Hoppas på bra väder då! Trevlig helg! kramar

2010-12-04 @ 10:20:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0