Jönköping över en dag

Kl 9 i morse strosade vi bort till macken och hämtade vår söta lilla mini bil med två säten. Susade upp mot Jönköping och var framme runt 11.30. Togs oss in till stan och åt lunch sen stack vi till sjukhuset så vi var där i god tid så att vi säkert hittade vart vi skulle. Jag hade tid för intervju kl 14 och janne kl 16. Kändes bra för oss båda, så vi får se vad svaret blir i dagarna.  De ville sätta mig på vik mars-augusti, hade ju varit sååå perfekt, men allt hänger ju på om janne får sitt jobb också och att vi får en lägenhet. Vi skulle ju kolla på en lägenhet idag efter 17, men när vi kom dit och ringde han mannen som skulle visa oss den svarade han aldrig. Vi väntade utanför en halvtimme sen stack vi till A6 center och åt middag och fikade. Väntade enda tills kl 19 och ringde honom även en sista gång innan vi begav oss hemåt men han svarade inte....konstigt och väldigt irriterande. Han lät ju så possitiv när janne pratat med honom sist... får se om han hör av sig i morgon, annars är det hög tid att ringa runt till massa fastighetsbolag och lägga in annons på blocket så fort vi vet hur det blir med allt. Lite stressigt helt plötsligt! Men det får gå hoppas vi=) Skulle vara riktigt kul att få flytta dit, fanns så mycket större utbud av allt där. Restauranger, shopping, uteliv... Me like. Men vi lär ju bli både feta och fattiga där, iallafall om vi fortsätter äta så som vi gjort idag haha.

Zorro är iallafall glad över att vi är hemma igen, studsar runt som en tok här inne!<3
Nu väntar sängen, har två dagar på sjukhuset nu tors-fre. God natt!*





Kommentarer
Postat av: MM

Hihi,gullig bil! Nu håller vi tummarna att ni får jobb!

2010-02-11 @ 09:46:18
URL: http://heidierving.blogg.se/
Postat av: Emma

visst va den söt=D ja tack, gör vi med och att det även löser sig med bostad! Han gubben har inte hört av sig ännu! konstigt.... men vi har lagt ut annons på blocket med så vi får hoppas på det bästa! hade ju varit kanon att få komma dit. =)

2010-02-11 @ 10:10:57
Postat av: sis

haha vilken bil! kan se er framför mig sitta i den asgarv riktiga F! Puss =)

2010-02-11 @ 12:24:00
URL: http://laiiner.blogg.se/
Postat av: Emma

haha jo vi såg nog rätt roliga ut, folk glodde som om de inte sett en bil förut.

2010-02-11 @ 22:33:45
Postat av: ägget

Bilen var tuff:) Nu Janne,får du börja med körkortet snart,jag är snart färdig:D Du måste ju som man köra din fru runt,haha

2010-02-12 @ 20:38:11
Postat av: Emma

håller med;)

2010-02-13 @ 12:12:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0