Snö och åter snö

Vi kom aldrig iväg i morse till Jönköping. Vi hade hyrt bil på statoil men redan vid 8 imorse hade det börjat snöa massor, och mannen som hyrde ut bilen till oss avrådde oss från att åka. Det skulle tydligen vara mycket värre uppåt Jönköpingstrakten. Så efter lite diskussioner oss emellan kom vi överens om att avstå så vi gick hem för att ringa återbud och nu väntar vi på nya tider. *Hoppas det går vägen ändå* De ringde nyss om en lägenhet på markplan som vi anmält oss till. En 3:a. Billig hyra och ligger nära sjukhuset. Ååååå vill ha! Hoppas detta året bär med sig något bra, en flytt och jobb till Jönköping hade varit kanon.

Så idag har vi inte gjort så mycket haha, lite som de andra dagarna. Jag har inte tid för inskolning igen förän tors-fre nästa vecka. Tänkte ringa bemanningen till Frennarp imorgon, man kanske får hoppa in där och jobba lite ändå. Ser inte ut att bli så mycket jobb förtillfället någonstans.... är ju lite tuffa tider nu men det ska nog lösa sig!
Tog oss en powernap under dagen, och avnjöt tacos nu ikväll. Sååå gott. Suktat efter det länge nu=) Hittade mörk choklad från marabou med apelsinsmak som blev min efterätt. Super gott=D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0