Det suger i shoppingtarmen!!

Men det får det göra ett tag till. Ååå!! Hehe inte för att jag egentligen behöver några kläder förutom ett par nya jeans, men det är ju alltid kul att om så bara köpa sig en ny tröja/topp iallafall nu när våren närmar sig. Men som janne sa så gick jag ju precis ut skolan, har man inte jobbat får man ju inga pengar:P får leva på min kära sambo denna månad, även nästa om jag inte har tur och får lite från alfa kassan, men det lär inte bli så mkt. Hälften av vad man fått från csn kanske.... men men det kommer bättre tider det vet jag och DÅ kan jag få shoppa mig något fint=)
Annars idag så börjar jag sakta men säkert må bättre. Men är fortfarande rätt kraftigt förkyld. Har fått nya tider nu i veckan som kommer till inskolningen på sjukhuset. I morgon kväll och tisdag dag. Har inte bestämt mig ännu om jag ska gå dit då eller skjuta fram det.... får se hur jag mår i morgon. Vi var iallafall en tur till biblioteket idag, var tvungen att kopiera lite papper och skicka in till AF-kassan. Sen eftersom jag blev sjuk i veckan skulle jag anmäla mig till FK-kassan och sen när jag blir frisk ska jag anmäla det också till dem + att jag måste komma in personligen till AMS och anmäla det också så de registrerar det till AF-kassan. Ja, ni hör vilken soppa? Shit alltså. Att dom orkar hålla på.
Hoppas ni haft en bra helg mina kära vänner!




Var tvungen att fota detta... janne skrattar nästan alltid åt mina "små" portioner som han uttrycker sig.... hmm men vem är det som är mest onormal med ätandet här tycker ni?!? =) (jannes portion till vänster)

Kommentarer
Postat av: ägget

haha:)

2010-02-01 @ 19:55:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0