Examen 100115

Yes! Nu har jag äntligen avklarat min utbildning på 1,5år till undersköterska. Känns skönt. Nu blir det ut i arbetslivet igen och börja tjäna lite pengar! Blir ju till att gå på timmar till en början på sjukhuset och även inom handikapps omsorgen. Helst hade man ju velat ha fast jobb direkt men så funkar det tyvärr inte! Sen vill vi ju flytta förr eller senare också till Jönköping så vi får se. Har sökt lite jobb där med, med lite tur kanske vi kommer dit till sommaren=)
Gårdagen firades först med klassen. Vi bjöds på tårta, fick våra betyg och varsin ros. Sen hade vi bokat bord på Västergök där vi åt lunch tillsammans. Efteråt skildes vi åt, och jag tog mig hem för att börja förbereda tårtan och middagen tills pappa, syrran och Johan kom på eftermiddagen/kvällen. Blev lasagne, en vegetarisk av mig och en med köttfärs av janne. Till efterätt blev det en vit choklad kladdkaka. Fick ett recept i sommras av en personal på boendet där jag jobbar, men har inte testat den innan. Den var god, men den slår inte vanlig kladdkaka=)
Fick fina blommor med blomsterbud av jannes snälla föräldrar! Fick även blommor av Lina&Johan när de kom och ett doftljus och plugghäst marshmallows! Av pappa fick jag 6 trisslotter (utan vinst på alla!!) och lite pengar. Jannes present fick jag när jag kom hem, en undersköterske brosch! Perfekt ju. Sån måste man ju ha så man kan skylta lite med vem man är haha.
Så det blev en lugn och skön dag. Idag också, ska bara få med janne på en promenad om ett tag när han vaknat sen ska vi slappa igen. Han ska jobba i natt så han får faktiskt sova lite till;)


Trevlig helg på er! KRAM




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0