Jobb och mys

Jobbet idag gick smidigt. Vi var 2 pers extra och var inte så mycket ringningar och så så det flöt på bra. Sprang en tur på berget när jag slutat. När jag sen kom hem fick jag en fin bukett blommor av janne!<3 Duschade sen körde vi till stan, köpte sushi och drog ner till stranden där vi avnjöt maten och köpte glass efteråt. Underbart väder! Kom hem bara för en stund sen.



Påvägen hem körde vi inom Maxi och fick bl.a med oss en ny blomma till vårt fönster. Rea på blommkrukor med. Suveränt! Hämtade även ut ett paket innan med från eleven.se. Clarins ansiktsrengöring + kräm och en hårinpackning från macadamia som är super bra!!! Finns även att köpa på feelunique.com men var slut i lager därför beställde jag från eleven istället. Kostade ungefär lika mkt ändå. Men clarins produkter var billigare.



Jobb imorgon igen 6.45-15.30. Måste säga att jag trivs väldigt bra på avd. Å tänk att jag kan gå själv och ta venprover och sånt! Hade jag inte trott om mig själv för några år sedan. Det som är så roligt med att jobba på sjukhus är att man lär sig nya saker nästan varje gång man är där och känner sig säkrare och säkrare på sin egen kompetens! Och all possitiv respons från patienter och personal gör att man trivs ännu mer=) Så tummen upp!

Nu ska jag göra mig i ordning sen blir det nog sängen och lite läsning. Är ledig på tors och fredag så imorgon kväll ska vi nog hyra film och hålla lite "helg" då vi båda jobbar lör-sön.

Cheers!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0