Ett besök hos vetrinären

Idag fick vi ta zorro till vetrinären. Såg igår kväll att han hade ett rätt stort öppet sår framme vid bringan! Han sov hos oss hela natten och var slö och varm över öronen. Feber sa vetrinären när vi var där. Han har förmodligen varit i slagsmål och fått sår för ca 1vecka sedan som läkt igen och blivit infekterat. Så nu är det penicillin som gäller i 10 dagar + sårtvätt med klorhexidin 2ggr/dag. Dyra utgifter ibland för vår lille man. Han har fått utegångsförbud nu ett par dagar av oss pga såret.... det är han inte glad över....
Nu ska jag snart iväg och lyfta lite skrot på gymmet hehe och janne ska på föreläsning på hemvärnsgården. I morgon fm ska jag hem till Malin, vi ska äta frukost ihop alla tre. (anna också alltså) sen ska jag och kanske Anna ut på en joggingtur ihop. Mitt skoskav har läkt! Halleluja till compeed!!

Kommentarer
Postat av: heidi

Oj,livlig katt ni har! Hoppas han blir bra snart, det är ju inte direkt gratis hos veterinären! Mysigt o äta frukost ihop med kompisar, låter som en bra idé!

Kram!

2010-05-18 @ 12:09:39
Postat av: Molly

hej emma!

vad kul att du ska testa teerna :) hoppas att du gillar de.



stackars misse, minns när min förra katt också hamnade i slagsmål och kom hem med ett varit öga, de är vilda kattorna ;)



du får ha en fortsatt bra vecka! kramar

2010-05-18 @ 18:38:54
URL: http://www.mollyshalsoblogg.blogspot.com
Postat av: Emma

ja katter kan vara livliga!! Å dyrt blir det när de kräver vård;)

2010-05-22 @ 15:19:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0