En dag kvar....

Sen har jag lite ledigt;) Ska gå bredvid imorgon 7-12 ca på det nya stället så är ju ett helt ok pass. Idag slutade jag 9 på gruppbostaden, var mitt sista pass där, imorgon lägger de ner. Känns konstigt...

Träffade Kerstin idag i stan. Vi stämde träff vid 17. Gick på stan lite, sen hamnade vi på Roberts Coffe och åt varsin paini med mozarella, soltorkade tomater och pesto. Gott! Satt och pratade till 20.30 ca. Hade kunnat sitta hur länge som helst, men vi båda ska upp tidigt imorgon. Bestämde iallafall att vi ska julhandla ihop i december. Så blir mysigt=)

I morgon eftermiddag ska jag träffa Natalie. Inte setts sen i sommras så ska med bli trevligt. Nehe, om man skulle tvätta av sig sminket och lägga sig och läsa lite, om det inte är något kul på tv vill säga. Håller på att läsa Marie Ljunstedts första bok nu; Den du inte ser. Läste hennes senaste bok i somras; den farliga leken. Riktigt bra. Så janne beställde hem alla hennes andra böcker i pocket som han läst, så nu är det min tur. Har dock beställt lite pocket böcker från adlibris med som ska komma i veckan. Men de kan vänta;) Kul å ha på lager.

Trevlig kväll och god natt*



Kommentarer
Postat av: Hanna

Kul med nya böcker:D

2010-11-10 @ 13:32:27
Postat av: Heidi

Kom ihåg Nesbö böckerna oxå, mycket bra!

2010-11-10 @ 18:56:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0