Då var det oktober..

Igår besiktade vi bilen, den gick igenom!! Trodde vi inte. Så det känns skönt. Första bilen jag haft som klarat sig genom en besiktning. Så ett år till kan vi köra med den iallafall. Träffade Linda J i stan lite senare och blev bjuden på en fika på Robert's Coffe. Kul att ses igen, var i sommar sist. Hade mycket att prata om, rätt lustigt då vi inte kännt varann så länge, men ibland är det bara så. Gick lite i affärer efteråt och fastnade på Åhléns då det började larma som bara den när vi skulle ut. Folk flockades runt och glodde. Efter många om och men kom expiditen på att det var min parfym (som man tack o lov såg var använd ett tag) som hade larmet kvar i kartongen. Så det togs bort sen fick vi gå ut genom allt nyfiket folk. Som vi skrattade! Så pinsamt.
På kvällen sen beställde jag och janne pizza från Verona och hyrde film. Såg på "Familjen Jones". Helt ok film.
Föresten så var vi och tvättade bilen i torsdags på Wash in. Sånt ställe där man tvättar själv. Gick bra, billigt med och bilen blev vit igen=) Vi har ju sån otur att där vår parkering är finns massor med träd= massor med fågelskit jämnt. Så pärlan kommer få tvättas med jämna mellanrum...


Idag är det jobb på sjukhuset som står på schemat. Även imorgon då det är 6,45-15. Sen på kvällen kommer syrran upp och stannar tills tisdag. Vi ska på en ansiktsbehandling på måndag, som finns i njuta häftet. Dock inte den vi helst ville på då hon ej hade tid utan en annan. Ska bli spännande. 2 för 1 går man ju så blir inte så dyrt heller.

Ha en trevlig helg gott folk! KRAM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0