Ullared

Var lite kaosartat igår. Kö i 1h (kunde varit värre) men väl där inne så kryllade det av folk som knuffades, var otrevliga och skulle fram först till varje pris! Galet! Aldrig mer dit en lördag säger jag bara!!! Men lite fynd gjiordes. En ny väggklocka, jacka till janne, underställ, kalsonger, ny sminkspegel, lite platsfolie, diskmedel och sånt, nya sandaler till mitt jobb hittade jag inne på Sko-Boo. Hoppas de är bra. Ja var lite sånt smått och gott vi köpte. Ska dit igen i december när vi flyttat för att köpa lite ny inredning och lite julsaker. Men då blir det garanterat på en vardag;) Nina och Martin var inne i varuhuset längre än oss och kom ut med en hel del fynd. Speciellt till deras kommande bebis som anländer i början av Januari! Spännande. Väl hemma igen deckade janne och jag och sov ett X antal timmar. Gick upp, åt lite sen gick jag och la mig nästan medesamma igen. Har ingen ork längre... kanske ska berätta om det kära bloggläsare ni som inte vet;

Om allt går som det ska så blir jag och janne också föräldrar fast i april. Är i v 14 nu. Galet. Hade räknat med att bli gravid om 1-2 år men ojdå det blev inte riktigt så. Så det kommer bli ett nytt kapitel som öppnas i ens liv till våren. Spännande! Har dock mått rätt dåligt, speciellt i början. Kunde inte jobba, inte träna, knappt äta pga illamåendet. Levde på blåbärssoppa, mariekex, skorpor och sängen! Men nu kan jag iallafall äta rätt normalt men mår illa varje dag fortfarande även om det är bättre än innan så tar det på krafterna. Och trött är jag! Oj oj oj. Hoppas mest på att illamåendet snart ger med sig, så man slipper det under heeeela graviditeten. Och träningen har jag börjat komma igång med igen så smått. Promenader tar vi ju lite då och då här hemma men styrka ska jag träna lite lätt igen och sen när jag byter gym nästa månad ska jag börja simma, träna yoga och lite sånt. Mår ju bättre av att hålla igång också när man är van vid det... tänk i sommras sprang jag ofta och 9km som längst. Nu skulle jag inte ens orka med 3km haha!

Nä nu väntar duschen sen ska vi iväg till Linda och Joel på brunch. Ska bli gott=)

Ha en bra dag gott folk! KRAM




Kommentarer
Postat av: Heidi

Tjohoo, äntligen officiellt!! Längtar till april! GRATTIS!!

2010-10-18 @ 06:35:08
Postat av: Pirjo

Men det här fixar ni ju hur lätt som helst; kul med en liten krabat lagomt till sommaren! Vi blev så glada då Janne berätta det för oss; farmor, ja, det smakar gott! Ta hand om dig o bebisen, men träna inte för hårt! Massa kramar från oss!

2010-10-18 @ 21:25:16
Postat av: Anonym

ja det blir alldeles säkert bra=) å ja till sommaren är det perfekt! Skönt att vara mammaledig då=)

2010-10-19 @ 16:19:33
Postat av: Hanna

Ser fram emot att bli FASTER!!!

2010-10-22 @ 14:52:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0