Solsken och besök

Idag fick vi besök av Emma och hennes lilla Alma. Tog oss en promenad vid Hallägra här ute, sen hem för en liten fika. Så liten och söt bebis det dära. Tänk att vi snart själva har en=) Går inte att förstå... Fick en hel kasse med kläder utav Emma också, perfekt att ha lite reserv kläder, lär ju behövas!



Har suttit ute och läst idag, janne ligger och vilar förtillfället, börjar jobba i natt. Påskveckan nu ja... lite påskgott måste ju ätas till helgen=D Funderar på att kanske grilla? Får se. Längtar tills lönen kommer nästa vecka, är lite tomt i plånkan just nu! Då ska jag plantera lite blommor på uteplatsen, janne kom med idéen att vi kan köpa små korgar till planket också och sätta i lite blommor. Så ska här nog bli lite fint här med. Fattas bara nya utemöbler men det får vi se när och om det blir av. Inte billigt alltså!

Nu ska jag kolla till min lax och potatis i ugnen, blir middag alene idag tror jag. Vet inte vad karln vill äta, trött på fisk sa han för ett tag sen så därför gjorde jag inget till honom;) Å han lär sova ett tag till... ska vara snäll och köra honom till jobbet ikväll.

Tjingeling!


Kommentarer
Postat av: Emma

Tack för en supermysig eftermiddag, nästa gång har ni också en bebis, det är jag säker på=) Men det var ingen vacker bild du fick till, men så är det när lillan är ledsen så det bjuder jag på. Glad påsk! Kram

2011-04-19 @ 20:39:20
URL: http://ammemmsan.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tack själv=) Jag tycker det var en fin bild ändå! Glad påsk på er också så hörs å ses vi snart=) KRAM

2011-04-20 @ 16:11:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0