Tuesday!

Idag har jag varit och simmat, sista gången på mitt andra 10 kort. Blir inget nytt, dels tillåter inte budgeten det denna månaden och sen känns det inte lönt. Om jag vill simma något mer kanske jag köper enkel gång. Får se. Var föresten på torget innan dess och köpte frukt och grönt. Två stora påsar med diverse för 100kr. Galet billigt. Kommer vi tjäna in massor på.

Nu ikväll kom Linda och Joel över på lite mat. Var länge sedan sist! Trevligt att ses igen. Hade en del att prata om. Blir så trött på folk som ska hålla på att kommentera och tycka och tänka en massa när man är gravid. Precis som vem som helst har rätten att kommentera hur man ser ut! Alla ser vi olika ut som gravida, vissa har stora magar och vissa har mindre. Inget som säger att det ena är mer normalt än det andra och hur mycket man gått upp osv. Känns som folk inte har nått bättre för sig ibland. Man kanske ska tänka sig för lite?

Imorgon ska vi på besök på BB. En timmes info och rundvandring. Skulle egentligen till IKEA efteråt men så blev det möte på jannes jobb som han måste gå på så blir IKEA på torsdag istället, ska handla det sista till bebis.

Föresten, igår blev vår lilla skattkatt överfallen av en annan katt här utanför. Pälstoffsar flög huller om buller och Zorros halsband flög av. När han väl kom undan tog det ett tag tills han kom till oss, då var han så slut så han spydde. Stackars liten.... men inget allvarligt skedde. Katter....


Nu väntar sängen! Bye bye!

Kommentarer
Postat av: Linda

Det var trevligt att ses och så skönt att prata om hur folk ska kommentera ens graviditet hela tiden;) Tröttsamt i längden!!



Kram

2011-04-06 @ 07:55:45
Postat av: Emma

Ja det är det verkligen! Inte kul att höra en det ena en det andra hela tiden. Man ser ju ut som man gör, huvudsaken är ju att bebis växer och mår som den ska=) Vu hörs om helgen vännen! Kram

2011-04-06 @ 11:09:28
Postat av: Hanna

Ja,folk ska inte bry sig,det viktiga är att man mår bra. stackars zorro,hoppas det gick bra med han!

2011-04-06 @ 19:52:20
Postat av: Hanna

Ja,folk ska inte bry sig,det viktiga är att man mår bra. stackars zorro,hoppas det gick bra med han!

2011-04-06 @ 19:52:32
Postat av: Anonym

zorro då!! nu får han skärpa sig lilleman =) hoppas det e bra med er.... hörs en dag snart!



Kramis

2011-04-06 @ 22:16:25
URL: http://laiiner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0