Jul i Arvika

I torsdags den 22 December kom lilla syster hit. Vi kom iväg senare än tänkt då hennes tåg blev inställt. Tog oss 8,5h upp och var framme vid midnatt. Gick jätte bra hela resan. Mathilda bara sov och vi fick nästan väcka henne när det var dags att äta. När vi kom fram upptäckte farmor att Mathilda kunde klappa händerna. Det bara kom sådär! Man blir alltid så glad när framsteg görs. =)

Dagarna i Arvika har varit fyllda med promenader, en joggingtur för mig, massa ätandes av kakor, choklad, julmat, tv tittande, slappande, tomten kom på besök med massa julklappar till barnen, vi vuxna spelade julklappslotteri. Har varit några mycket trevliga dagar! Det fick bli julklappsöppning i pjamas för lillan då tomten (janne) kom lite senare än planerat och hon hade lite magproblem och sov mellan varven. Men när julklapparna öppnades var hon glad och nyfiken igen och satt och lekte hur länge som helst! Speciellt med telefonen av farbror Jonas! Många fina klappar fick hon av alla. Leksaker, speldosa, böcker, gosedjur, en tunika, spar bössa, påslakanset.

Kändes tomt igår när vi körde hem igen när man varit så många. Men det är alltid skönt att komma hem också. Borta bra men hemma bäst. Men ibland när man går hemma vill man bara iväg så det har varit behövligt med miljöombyte.

Resan hem igår tog 8h. Gick också super bra! Vår duktiga flicka! <3 Lämnade av moster Lina på stationen så hon hann precis med tåget ner till Lund sen vidare mot Höör. Jobb idag för henne. Och janne går på idag med och jobbar till den 1 januari. Så idag bir det tvätt, tvätt och tvätt här för mig. Ska ta med sötnöten ut på en promenad med. Imorgon blir det fika på stan med Natalie, Kristina och Caroline. Ser jag framemot! Sen på torsdag åker vi ner till Höör och stannar över nyår. Ska träffa min fina vän madde och hennes familj på torsdag då hon är nere över jul. Hoppas även få en skymt av min bff Carrobarro. =)

Nä dags att göra nytta! Bjussar på lite bilder nedan! Tack alla Ervings, Finstad, Harding och Carlséns för en fin helg!=) Vår tös första jul!

                           


Våra klappar i jullotteriet


Marsipangrisar och presentkort på Indiska fick jag av lilla syster

Simmkort ska jag få av min kära sambo!


Janne fick en Nespresso maskin av Hanna&Jonna med familjer i 35års present!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0