Fredagen den 11 Februari

Igår blev jag inringd på jobb på gruppboendet. Inte varit där sen december och då gick jag bredvid + jobbade en dag bara. Men är bara ensam 1,5h sen kommer två personal till. Så ska nog gå bra=) Rösten är på väg tillbaka men ska försöka att inte prata så mycket i onödan. Har förberett med massa halstabletter och de har antagligen te och honung där. Ska bli skönt att komma hemifrån lite. Var ett tag sen...

Vi hyrde film igår föresten. Såg "The Shelter". Läskig, skum film. Var väl ok. Hyrde två till som vi ska se i dagarna. Hade tänkt ta mig en promenad igår men regnade som bara den så blev ingen. Inte idag heller för nu snöar det och jag sov lite längre än jag tänkt. Och jag börjar kl 12 så ska göra mig i ordning nu. Får se om det blir någon promenad till helgen. Hoppas på att börja simma igen i nästa vecka om jag är helt frisk då.

Trevlig helg på er! KRAM

Kommentarer
Postat av: Hanna

Härligt att simma lite:) Hm,bättre med regn än det snökaoset vi har haft ett par dar nu:S Men nu är det kritt vitt och blå himmel ute så blir en fin helg trots snön:) trevlig helg till er!!

2011-02-11 @ 15:43:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0