Måndagen den 24 Januari 2011

I morse hade vi tid hos BM. Magen mättes igen och vi fick lyssna på hjärtljuden. Allt såg bara bra ut, den lilla växer som han/hon ska och jag går uppåt i vikt. +11kg nu. På vägen hem köpte vi med frallor till frukost och nu ska vi snart inta sängen för lite mer vila;) Sen ska jag ut på en promenad och göra mina övningar. Kan  fortfarande träna magen men endast sneda situps, frågade idag. Har hört lite blandat om det där. Sen kl 14 börjar jag jobba igen. Sista dagen imorgon sen lite ledighet. Vi kör till Arvika till jannes föräldrar på torsdag och stannar till söndag. Hade egentligen tänkt ta tåget dit men blir nog bilen ändå, även om jag inte är så glad i att köra långt så är det lite mer frihet. Hoppas det går bra.

Annars har helgen varit bra, lagom mycket att göra på jobbet. Varit ett bra team. Beställde pizza i fredags till kvällsmat och åt god frukost ihop i lördags morse. Jag älskar ju att äta;)

Nä nu väntar lite vila, ska läsa lite i min bok med. Läste ut en som heter Skuld av Karin Altegen för någon vecka sen, är på hennes andra nu som heter Saknad. Är snart färdig med den med. Rätt bra böcker faktiskt. Innan dess har jag läst Jessica Anderssons bok och två av Sophie Kinsella; Mitt nya jag och karriär och köksbesvär. Alla är att rekomendera.

Trevlig måndag! Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Skulle inte Janne köra till arvika?:)Blir kul att ses,vi åker på fredag efter jobb! Bra att magen växer som den ska,inte länge kvar nu!!Kram

2011-01-25 @ 14:02:57
Postat av: Emma

Hanna; jo men han har inte skaffat lämpet ännu så jag måste köra. Japp ska bli kul å ses igen=) kramis

2011-01-25 @ 15:54:02
Postat av: jessica

skönt att allt går bra med den lilla/lille :) ta hand om er och ha en skön helg!

2011-01-25 @ 22:15:58
URL: http://myckelite.blogg.se/
Postat av: Pirjo

Skönt att allt är bra med lilla "fröken"!

Ta god tid på er då ni kommer, ingen stress, ta pauser lite då o då.

Kul o ses, kramar från oss!

2011-01-25 @ 22:24:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0