En kväll i Mellbystrand

Igår tog vi vår Ford och körde till Mellbystrand en sväng till Terése, Henrik och Amanda som var där i deras stuga. Flera år sedan jag var där sist, mindes den lite så som den ser ut men inte helt. Var kanske 8år eller något när våra familjer var där en sommar. Roligt med alla minnen från när man var liten=) Vi blev bjudna på god egenfångad och grillad makrill med potatis och selleri tzatziki. Mums! Gick en lååång promenad efter maten ner till havet bl.a. Härligt! När vi kom tillbaka till stugan sen smaskade vi i oss daimtårta. Var en mycket trevlig kväll. Vi kom inte hem förän vid 01-tiden inatt!

    

Idag ska vi på återbesök till mödrarvårdcentralen. Ska bli mycket roligt att få visa upp vår skatt för barnmorskan Ann-Louise som ju varit den som följt oss under hela graviditeten. En underbar människa som brinner för sitt yrke. Ska köpa med oss blommor och choklad för att visa vår uppskattning=) Blir nog en promenad senare idag också för oss. Hoppas det förblir uppehåll bara....

Imorgon blir det ett besök till Jönköping, staden vi nästan flyttade till förra året! Har pratat om länge att åka dit så nu passar vi på innan jannes semester tar slut. Hade egentligen tänk hyra studa där eller vid gränna men får kanske bli nästa år när lillan är lite större.

Tjingeling!



Kommentarer
Postat av: Jessica

mysigt :)



tur ni inte flytta dit, tycker ni ska flytta till skåne :) hihi!

2011-07-20 @ 15:34:16
URL: http://myckelite.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0