Härlig dag!

Idag har jag varit inne i stan och avklarat några ärenden. Köpte även lite på Kicks för mitt presentkort som jag fick av janne på morsdag=) Bev ett puder, ansiktspeeling och brun utan sol lotion. Känner att jag borde fixa till mig med lite brun färg i nyllet och på kroppen. Lyser ju som en vit krita i nuläget!! När jag kom hem tog vi oss en lång promenad nerom Grötvik. Var borta i ca 1,5h. Härligt väder! Och gott med frisk luft. Såg dock en död huggorms bebis på vägen. Så liten den var. Stackare! Ja, jag avskyr ormar och är sjukt rädd men den lille var inte så läskig. Syntes knappt men det var jag som såg den. Men hade det varit en stor orm hade janne fått bära mig hem!!



Imorgon ska jag ut till Gullbranna tillsammans med Lindis. Vi ska klippa till våra kaluffser. Är så slitet så är behövligt! Har ju värsta utväxten med men slingor får det bli nästa månad. Kanske där ute med... kostar bara 300kr där men ja.... känns som hennes produkter sliter mkt mer på håret än när Molly gör, fast är ju halva priset så en gång kanske kan kvitta?! Resultatet blir ju ok ändå. Även om jag aldrig blir så nöjd som när Mollan fixar mitt hår. Hon är ju bäst så är det bara. Men är man mammaledig med lite mindre pengar så får man överväga lite.

Min Käly Heidi och micke kommer sen imorgon em/kväll med sina två kids och stannar över helgen. Ska bli kul=) Första kusinerna Mathilda får träffa. Hon har ju två till i Norge! Hoppas på att hon får en till på min sida om några år! Kanske blir det samtidigt som vi kanske skaffar nr 2 om det blir så. Hade varit skoj! Men du skulle ju vara 27 eller hur var det Lina?! Isåfall blir tajmingen perfekt;) Hihi.

Nu ska jag hoppa i duschen! Har en kvällspigg nybadad tös så vi lär vara uppe ett tag till. Men hon lät oss sova från 01-08 i dag. Fatta vad skönt! Sen sov vi lite till under dagen också. Härligt att vara ledig och kunna göra som man vill;) Älskar detta livet. <3

Å Grattis till min fina vän Linda som tog lärarexamen idag!! Så duktig!



Kommentarer
Postat av: Jonna

Så härligt att höra att du njuter av mamma ledigheten och mår bra <3 Längtar tilsl vi ses om några veckor :-)

2011-06-03 @ 09:01:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0