Mathilda 7 veckor

I måndags blev lilla gumman 7 veckor. Imorse var vi på BVC på läkarundersökning. Allt såg jätte bra ut. Läkaren sa att det inte är så vanligt att bebisar i hennes ålder redan ler och är med så pass mycket som hon är. Barnmorskan sa att hon är så ljuvlig. Sötnöten! Vi kände oss som väldigt stolta föräldrar till denna söta varelse=) Men det gör vi ju alltid såklart. Mathilda väger nu 4740g och är 57,5cm lång. Att hon växt på längden visste vi då hon redan börjat använda strl 62 i vissa kläder.

Vet ni en annan sak som är mindre rolig?! Just det, FK krånglar igen, denna gången med jannes pengar, de pappa dagarna han tog ut i samband med Mathildas födsel. Så nu håller vi på att ringa runt för att se vilka räkningar vi kan skjuta fram lite. Fick nämnligen bilskatten på över 2000kr som ska betalas denna månaden också. Hehe sånt är livet. Men det ska fixa sig, behöver bara avreagera mig lite ibland på min kära blogg.

Annars leker livet, stortrivs med familjelivet. Dock väntar vi fortfarande på att sommaren ska komma! Åker till Arvika för lite midsommarfirande imorgon, dock ser inte vädret lovande ut. Men bara det är uppehåll så får man väl vara nöjd!

Idag annars så ska vi ta oss en promenad, fixa och packa inför resan imorgon och tvätta. Så här finns att göra. =)

Trevlig midsommar på er alla där ute! KRAM


Kvällsmys framför tvn.



Kommentarer
Postat av: Molly

vad söt hon är :)

du får ha en underbar kommande helg emma :) kram

2011-07-07 @ 16:19:13
URL: http://www.kottenshorna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0