Onsdag!

Idag har vi varit på besök på bvc. Lillan växer så det knakar=) Skönt det! Nu är hon 55,5cm lång och väger 4315gram. Tog oss en liten omväg hem därifrån, men blev nästan too much då värmen gör så man kokar! Blir att jag tar med mig Mathilda på en kvällspromenad ikväll också när det är lite svalare. Janne ska jobba extra i natt.

Igår träffade jag som sagt några goa kollegor över lunch på stan. Var kul att ses! Saknar jobbet lite, men endast för att träffa gänget mer;) Annars är det mycket härligare att vara ledig. Mathilda skötte sig föresten exemplariskt på stan. Var lugn och fin som vanligt. Sov mest hela tiden=)

Såg föresten på min bank idag att jag får in lite extra pengar på kontot imorgon! Fick för lite graviditetspenning sist tydligen. Alltid välkommet, speciellt nu i semestertider. Janne går ju på semester om 2 veckor! Så nu ska jag spara lite tills dess!

Nä nu vill någon ha mat här! Hej svej från oss!

Heidi
frågade när de var här i helgen om vi tänkt gifta oss. Sa att det har vi ju tänkt så småningom. Då blir jag ju en Erving sa jag då. Heidi; Så ni ska ta det efternamnet? Jag; nej, vi tänkte ta mitt; Jan Jönsson. Heidi; Hahaha . Ja som vi skrattade. Så tror bestämt att den dagen vi gifter oss får janne fortsätta heta Erving;)

Kommentarer
Postat av: Heidi

Tänk att Noah vägde mer som nyfödd än vad Mathilda gör nu, haha! Vad stor han var egentligen,när man tänker efter! :-D

2011-06-10 @ 09:11:16
Postat av: Jonna

Heidi; vaaa??? så stor??

2011-06-10 @ 13:27:29
Postat av: Hanna

hahaha,jan jönsson,ja det klinga ju fint,låter lite som ett advokat namn,haha!ser så fram emot att se er snart!!!kram!!

2011-06-11 @ 10:46:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0