16 Mars 2011

Idag har jag varit ute på en promenad med Emma i det fina vädret. Efteråt bjöd hon på bulle och te, satt och pratade lite i deras fina lägenhet. Vill också ha en alldeles egen som man äger. Eller ja, helst ett hus men det kommer ta ett tag till!

När jag kom hem började vi förbereda för middagen som blev hemmagjorda köttbullar, potatis, hemmagjord gräddsås och lingon. Mums! Blev dock super mätt! Men nu finns rester till imorgon med, perfekt. Har gjort mina hemmaövningar nu ikväll med, glad så länge jag kan hålla igång. Funderar på att simma imorgon igen, får se hur det blir. Är vädret lika fint som idag kanske jag tar en promenad istället.

På fredag är det dags för besök hos barnmorskan igen. Spännande att se om bebis fortfarande ligger med huvudet nedåt. Efteråt ska jag till Malin, vi ska ha lite fredags fika=)

Just nu håller vi på att tvätta för fullt, bl.a de söta bebiskläderna. Ska köpa några bodys till, någon pjamas, mössa och strumpor när lönen kommer. Och spjälsäng och skötbädd ska också inhandlas då. Kollar runt på blocket efter sängar, lika bra att spara pengar på begagnat om man hittar någon som ser fräsch ut. Man kan ju alltid måla om om färgen inte passar!

Hej svej!

Kommentarer
Postat av: Jonna

Vad ni lagar hemma lagat! Mums :-)Kul att förbereda lite till den lille. Njut den sista tiden nu!

2011-03-18 @ 20:51:25
Postat av: Emma

gillar bäst hemmagjort=) ja jag försöker njuta så mycket jag kan. Hoppas ni mår bra och att husförsäljningen går som ni vill!

2011-03-19 @ 09:00:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0