Bilen lagad!

Igår var jag och simmade, kändes lite bättre med värkarna så tänkte testa. Blev 30min, vågade inte för länge men det gick bra. När jag kom hem och janne vaknat till liv tog vi bilen till Nassers bil & däck, den har krånglat de senaste 1,5-2mån, låtit mycket från höger framvagn. Började med att ratten skakade. Rådfrågade min kusin över nätet och han sa att det kan vara bromsarna så vi borde kolla upp det snarast för vår egen säkerhet. Mycket riktigt var det rätt illa, rök från fälgen när mekanikern hällde vatten på. Vi fick inte köra hem med den förän han fixat, så han bytte bromsklossar och fixade. Han sa att de nästan bränt fast! Snäll som han är får vi betala imorgon när lönen kommer. Men gick inte på mer än 500kr så det är ju överkomligt. Vi var båda beredda på att slänga ut några tusen så det känns skönt. Trodde det var drivknuten eller nått hjullager men det visade sig vara bytt ganska nyligen. Vi kommer garanterat fortsätta gå dit när det är något med bilen, var honom vi var hos förra året när vår lilla Ford fiesta läckte bensin. Skönt med ärliga, duktiga och billiga mekaniker som inte försöker luras.

Idag blåser det värsta stormen ute. Och Zorro bara vill ut hela tiden. Är väl mössen som kutar rundor... idag ska vi städa lite, tvätta det vi ska ha med oss ner i helgen (till skåne) sen kommer Jannes arbetskollega Jenny hit på fika. Hon ska hämta nyckeln då hon ska vara kattvakt i helgen. Så snällt! Fast hon ska jobba. Inte lätt att ha djur alltid när man ska iväg. Som tur är har vi vänner som ofta ställer upp! Svårt att ta med honom ner nu med när pappa inte har huset kvar, innan var det så enkelt. Men en katt är ju rätt självständig, så bara han får påfyllt mat och tömd låda så är han nog nöjd!<3

Natten har varit som alla andra, springer upp och kissar stup i ett. Men värkarna har blivit mildare, kommer inte lika ofta och lika intensivt som i början på veckan. Skönt det. Däremot har jag börjat känna lite obehag på vänster sida, närmst ljumsken. Precis som bebis trycker på någonstans där. Fick för mig i natt att han/hon vänt huvudet dit haha. Var nog lite yrvaken. Kan inte fatta att vi snart har den lille här hos oss. Overkligt! Imorgon går vi in i v36.....

Ha en bra torsdag alla där ute! Kramelikram

Kommentarer
Postat av: Hanna

härligt att simma!!Och bra att ni fick fixa bilen!Bra med ärliga mekanikere som inte bara tänker pengar!Vi har börjat gå till samma mekaniker som Bjørn använt i många år,rolig,ärlig och har gett Bjørn sträng besked att inte prova göra nåt på bilen själv,då blir det bara med jobb på han haha: Du ikke fixa bil,jeg fixa bil,ikke göra egna prosjekt,haha!

2011-03-25 @ 17:23:55
Postat av: Emma

Ja det är skönt att simma=) har bara 2gånger kvar på mitt kort som går till denna veckan sen får det bli promenader tills bebis anlänt. Inte så kul om man skulle vara i badhuset och vattnet går:P Ja det är skönt med ärliga och bra mekaniker som inte tar massa onödiga priser!! Har förstått att ni också har en "fattig" månad framför er! Vi får bita ihop och tänka på nästa månad som förhoppningsvis blir bätre;)

2011-03-28 @ 10:51:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0