Stockholm

Huvudstaden har fått besök av oss i helgen. Åkte upp under torsdag em och kom hem igår natt. Då lilla Elin blivit lite sjuk blev det ingen Jönköpingsvistelse tors-fre och i går hann vi inte inom då vi kom senare från sthlm pga gps strul. I fredags sprang jag en tur runt lillsjön, vi hämtade Mathildas kusiner på dagis runt 13 sen tog vi tåget mot stan, te på NK skulle handlas=) Bästa tebutiken! Janne hängde med men tog sen pendeln till Mickes jobb där grabbarna bastade, drack öl och åt middag på O´Learys. Jag, Heidi och barnen kom hem efter några timmar i stan. Åt middag på woken i kungsängens centrum sen åkte vi hem, drack gott te, åt anananas, passionfrukt (som vi slog upp i Paulúns shoppingguide och blev genast nöjda med valet av frukt;)) åt dumle muffins som vi hade med från Mathildas lilla kalas, och mörk choklad. Satt i godan ro i soffan och kollade på en kass vampyrfilm när nyckeln plötsligt vreds om i dörren och två ädre män klev in efter 22 tiden. Då var de mätta, nöjda och belåtna och tyckte att nu hade de gjort stan hehe.

     
 

Lördagen spenderades ute i kungsängen. Fikade på Parsleys café som är sååå mysigt och de har så fina kläder, porslin som de säljer med. Heidi samlar på muggar där från Lot´s living. Funderar också på att köpa några/önska mig. Är så härliga färger! Å går å ha både till kaffe och te. På kvällen sen kom min fina Carro över på middag. (Bor ju i sthlm numera.) Lillan fick en fin bok av tant carro som hon nog kommer gilla=) Mycket prat, lite vin och god mat under kvällen. Micke gjorde även en god kladdkaka med mörkchoklad i till efterätt.

         

Söndagen blev det en liten promenad, sen åt vi lunch, packade forden och skulle köra mot Hägersten för att säga hej till Sara, Kim och deras lilla Ellen som snart blir 1år. 2h senare än vi tänkt pga gps fel, svordomar och dyl stod vi utanför deras lägenhet. Bjöds på te/kaffe och kakor. Stannade i 1,5h sen var vi tvugna att köra vidare. Mycket kul att ses, var så länge sen!! Hem kom vi vid halv ett i natt. Resan upp och ner gick över förväntan, så himla bra. Mathilda sov heeeeela tiden (och lekte lite med sin skallra) förutom när vi tog paus för att äta. Tog endast en paus både upp och ner så resa gick väldigt smidigt. 7,5h med paus är helt ok. Å skinit som en solstråle har bebben gjort hela helgen med. Älskade barn.<3


Som hon skrattade så fort hon såg Ellen. Helt galen! Samma sak med Noah och Anna i helgen. Barn är roliga!


Idag har jag varit ute och sprungit, snart ska mat lagas och sen står tvättning på schemat. Zorro verkar glad över att vi är hemma igen men han har blivit väl omhändertagen av snälla Aleksandra som passat upp honom med in och utsläpp, mat och skött om hans låda. =)

Ny vecka, får se vad den bjuder på! Hej så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0