Härlig helg!

Igår kom som sagt min fina vän madde på besök. Åt sushi till lunch i stan, åkte sen hem till oss för lite kaffe och te sen tog vi oss en promenad nerom grötvik. När vi sen kom hem slängde vi ihop en svampsoppa med gorgonzola som jag sett recept på på matplatsen. Drack vitt vin till (janne drack öl.) Soppan var super god! Efterätten bestod av hemlig brownie som med var himmelsk. Pratat har vi gjort om allt mellan himmel och jord. =) Kollade på film igår, minns inte vad det heter men gick på 2:an faktiskt med Drew Barrymore och George Clooney bl.a. Helt ok.

     

Idag gick maddes tåg hem vid 17 men innan dess hann vi med en lång scones frukost, härlig promenad nerom havet i solen, åt en god vegetarisk lasagne tillagade av oss själva givetvis, ja och sen var klockan plötsligt mycket. När jag lämnat madde på stationen körde jag uppom galgberget och sprang 5:an. Så nu sitter jag här och mår bra efter en fin helg! Vad vore livet utan fina vänner?!

 
Det fina armbandet fick jag av maddis=)

Nu ska jag kolla på pan am tänkte jag. Å ska även försöka få min pratglada bebis i säng;) Pappa janne är på jobb åter igen. Tuff månad, oktober.

Hej svej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0