Lördagen den 29 oktober 2011=)

I dagarna som gått..... blev inget babysim i onsdags då lill-smurfen bestämde sig för att vakna vid 3 på natten och ville inte somna om! Tjoade, tjimmade och skrattade i ett. Sov något litet någon gång mellan 6-9 men inte mkt. Boxade på janne och drog honom i håret:P hehe. Så vi kände oss helt färdiga + att jag tänkte att lillan nog behövde vila sig mer under dagen. Men nejdå, varför vila när man kan vara vaken?=) Men natten efter blev som vanligt igen!! Busan. Vad annat kunde man göra än å le åt henne.

I torsdags städade jag under dagen och fixade lite. Sen på kvällen åkte vi hem till Natalie på fika och massa snack och skratt. Så trevligt så! Tiden bara for iväg och plötsligt var klockan halv tio(!) och det var högt tid att åka hem och få Mathilda i säng. Hunden Neo som busar och skäller är såååå roligt så man skrattar så man kiknar tyckte Mathilda. Hon verkar älska djur! Levande gosedjur ju!

  

Igår åkte vi till Gullbranna så mamma Emma fick klippa topparna. Blev visserligen inte bara topparna utan några centimeter:S Trist att när man väl fått rätt långt hår för att vara mitt så kapas det som växt ut av! Men var slitet, kände det med när jag borstade igenom håret så behövdes ju! Men trist ändå, att man inte kan få längre. Men men. När jag börjar jobba igen så ska clips hår beställas hem från rapunzel of sweden. Så man lite då och då kan få lite längre och tjockare hår när man känner för det;) Men just nu är jag glad att mitt hår fortfarande är tjockare än det varit på många många år. Även om jag tappar tussar med hår! På kvällen sen kom Malin och hennes kompis Charlotte hit. Vi lagade vegetarisk pizza som blev supergod! Till efterätt åt vi brownies med grädde, bär och banan. Spännande samtalsämnen om medium, stjärntecken bl.a. =)  Å idol kollade vi på i bakgrunden också. Mathilda gillar besök så var så glad och fin så. <3 att stå i centrum är då inte fel för denna lilla dam.

   

Idag då så ska jag väl diska och kanske tvätta lite. Ska ut på promenad snart med lillsmurfen. Sen kanske springa en runda ikväll när janne vaknat. Hoppas det går något bra på tv ikväll. Annars kanske jag får kolla på en film! Någon som har förslag på någon bra? Typ komedi, tjejfilm? Får passa på å kolla på sånt när mannen i huset ändå inte är hemma då han oftast vill se thrillers när vi ska kolla film;)

Nu hojtar en liten från lekhörnan så kanske dags å bege sig ut i kylan nu! Tjingeling!


Lite bilder från veckan

   

Självklart är inte vår fina kise glömd, men han vill inte vara med på bild numera. Men han sover hos mig/oss varje natt och gosar och har sig. Nu när det är kallare ute är han inte ute lika mycket som på sommaren. Då såg man honom knappt, mer än när matförrrådet skulle fyllas på;)

Kommentarer
Postat av: Jessica

låter som en underbar vecka vännen och pizzan & brownien såg sååååååååååå god ut :) MUMS!

2011-10-29 @ 16:40:03
URL: http://myckelite.blogg.se/
Postat av: Emma

ja det var inte fel;)

2011-10-30 @ 21:59:38
Postat av: Jessica

Om vår tänkte träff blir av i december ska ag göra den vita chokladkrämen med bär till oss :) mums!

2011-10-31 @ 07:13:38
URL: http://myckelite.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0